Skara!

hinner inte skriva så mycket idag .. ska packa ikväll och lämna katten hos mamma. om jag inte gör det imorron.. jag bestämde mej tillslut för att åka till Skara över helgen :D jäääj.. ska bli jätteroligt.
hade en massa alternativ i helgen. antingen gå på födelsedagsmiddag imorron eller på bio med syrran och en vän. och antingen åka på live and jive på lördag eller gå på födelsedagsfest med sussie på lördag. och dessutom fira Ingela på söndag eller nån annan dag i helgen. så jag valde skara för att slippa välja bland det andra smart va?;) dessutom så vill jag ju till Skara eftersom det var ååår sen jag var där! tror faktiskt att det var över två år sen jag var där sist. tror det var precis när jag och micke blev tillsammans hösten 2006 :S eller om det var på våren.. ja längesen var det iallfall:)
så nu måste jag fixa och greja hehe.. 

hoppas alla andra får en jätterolig helg :)

puss på er!  


hahaha jag och Lilla tereze:) sista festen innan jag flyttade ifrån skara!! innan jag var rockabilly;)



iiih.. jag blir så lycklig av rockabilly så jag bara vill hoppa upp och ner. blir helt varm i kroppen haha:D
trist som fan egentligen att missa live and jive :`( . hade nästan sett fram emot det.så blir det inte av :/ men men.. det blir fler gånger. och jag får det nog kul i skara med mina kära gamla vänner :D


Gnistrande vackert

Söndag!



(i sälen)foto:Linnea Sundberg

Helgen slutade tillslut bra iallafall:)
Jag mådde fortfarande ganska dåligt hela lördagen också. jag var hemma hela dagen och satt mest vid datorn. jag fixade faktiskt med facebook. konstigt när det gäller mej eftersom jag har varit lite emot just facebook:P
Sedan plingade det till på min msn tillslut. Micke.. Jag visste inte riktigt hur jag skulle uppföra mej med tanke på samtalet vi haft dagen innan och för att vi inte setts på ett tag.. men det blev iallafall middag och massa mys på kvällen hemma hos honom. Jag somnade självklart till filmen som vanligt. men det gjorde inte så mycket eftersom filmen inte var någon höjdare. Trots att den utspelade sig på 40.talet haha..  så jag sov kvar hos honom inatt. Myspys!!
Idag blev det bara slappa i soffan med min gosing och ostbågar i mängder så att jag fick ont i magen igen. men det var det värt hihi..:)
I skrivande stund sitter jag på bussen, på väg hem för att äta middag, ta en dusch och se på Beck! (jag har nämligen börjat skriva på min mobil ibland så skriver jag bara in det i min blogg sen)..
Jag kan inte låta bli att tycka om att det har snöat. trots att jag vill ha vår. Hur gnistrande vacker världen blir. hur ljuden dämpas och hur annorlunda allting uppenbarar sig. Jag kan vistas i allt detta i timmar.  I en värld full av kristaller.
och i takt med att världen fryser på , tinar mitt hjärta..
Hans doft hänger kvar. Jag tror att den fastnade på min jacka. Det är något med dig. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Men någonting måste det vara eftersom jag hela tiden återkommer.
Din famn.den är så varm. Jag kan inte tänka, när allt är såhär.  och allt det där andra. det känns så. avlägset...
Ja så nu går jag här och pulsar i snön. i mina converse och med Ani diffrancos låt  "You had time" på reapet i öronen.

Tack bejbi.
Farväl. och på återseende
Kisses/SweetEm


foto:Linnea Sundbeg


Jag i sälen :) foto:Linnea Sundberg


Jättekul

Satan va tråkigt det är att ha varit hemma dagen! har mest bara glott på tv och fixat med bloggen. det med bloggen är ju förvisso positivt..
jävla skit att det skulle vara rocket room just denna helg när jag först och främst inte har pengar till det och för det andra blev sjuk :/ har inte kunnat behålla det lilla jag åt idag och jag får hjärtklappningar hela tiden typ :(
jag som längtat och väntat så... och sen när det väl är dags så kan jag inte gå :( men men. det blir väll fler gånger.
nu ska jag jag fortsätta tycka synd om mej själv och bädda ner mej med Daisy och ett glas saft med salt i (saften med salt i var det challe som tipsade mig om).
kanske man ska ta sig en rom och cola?! haha hmm inte så jättesmart nej.. jag som var så sugen :(

men det var väll meningen att det skulle bli såhär antar jag.


Mina tatueringar!

 draken gjorde jag för ungefär 4 år sen. den kanske inte riktigt passar in i min hmm imige;) fast jag tycker om drakar :) den sitter på skulderbladet.


Min pinupa. Elin heter hon och sitter på vaden.

meeeer!

rock at sea - 08

En oförglömlig resa!
så jag tänkte lägga upp lite bilder därifrån :) vi som åkte tillsammans var : Jag, Sussie, hennes pojkvän Johnny, Jonas, Nina och hennes flickvän Linda, Jonas nr 2, Nattis (som vi inte såg så mycket av:( ), Agge och hennes dåvarande pojkvän rickard och allas solstråle Johnny :)
Har ingen aning om ifall bilderna är i rätt ordning eller inte. men whatever. inte lätt att komma ihåg :P fast antagligen är bilderna som det står 23.e på efter midnatt ;)

Kiss and hugs/SweetEm

                   
Varmt och en massa folk var det    Sedan var det party i första bästa bar;)
i väntan på att få gå ombord!
Agge och NYK på bilden.


Kramkalas i hytten ;)

    
Lille tuffe Jonas :P             Agge och jag. Snyggingar!

 Sen blev det buffe. som knappt var god:P Jag sa till en tjej i kön:"Oj det ser ju ut som ett julbord". hon svarade:"lilla gumman det ÄR julbord . hahaha..

 hahaha ja så kan det ju också se ut när man äter;)jag ser mest förvirrad ut som vanligt haha.


Fast efterrätten var iofs god;) godisgris haha 

        
  Suz och Jb i hytten:)           Nice legs.hmm eller inte.Måånga smirnoff blev det!
                                                             (mina)



Jonas, jag och lebbarna;)

   
Folk!                                    Den där Håkan:P            ett utav banden som spelade.



Han hade verkligen deckat i sin tallrik. hahaha såg så sjukt kul ut.

            
Full och glad                      baren på övervåningen   hmm Jonas nr 2 har jag för mej.å jag brevid:)  

 Dagen efter eller vad man ska säga:P bakis som fan och lika förvirrad som vanligt :) och självklart med mobilen i hand;)


Agge och jag. bakis och osminkade :) och det bästa; mina lockar höll sig i mer än ett helt dygn;D

rock n roll






Jacka

 

den springer jag runt i:P

prickigt



visst är den fin?:)

Min hårtork!





Min hårtork från 50-talet. i orginalförpackning!det var därför jag köpte den haha:P

Min fina radio!



tjejmodellen;) hehe

Prylar

jag tänkte skapa en kategori som jag kallar för "prylarna" och lägga in bilder, texter m.m. när jag köpt nångon ny , häftig pryl;)
tänkte börja med att lägga upp prylarna som jag köpte i Sälen :)



 




Utmanad

utmanad!

Så nu har jag blivit utmanad :)

Jag blev utmanad av Nathil http://misssparanoia.blogg.se/ att skriva 8 sanningar om mig själv.


  • Länka till den som utmanat dig
  • Berätta 8 sanningar/ovanor/vanor om dig själv
  • Utmana 8 personer i slutet av ditt inlägg
  • Skriv ett meddelande i de personernas bloggar så att det vet om utmaningen


 



♣ - Jag älskar dansband
♣ -Jag tycker kvinnor är vackrare än män
♣ -Jag har dåligt tålamod
♣ -Jag tänker inte efter innan utan jag kör bara på
♣ -Jag avskyr allt som har med barn att göra.tills jag lär känna dem.  
♣ -Jag är besatt av 50.talet
♣ -Jag har en bästis: Kim.
♣ -Jag är en bra vän

Jag utmanar :
Challis
Linnea
Caroline
Therese
Marta
Emma
Sussie
Lindah


Dream

  "its better to be unhappy alone than unhappy With someone"/Marilyn Monroe

Kunde inte sagt det bättre själv :)
Läste min lilla faktabok om Marilyn när jag vaknade. sen så när jag zappar runt bland mina få kanaler så hamnar jag mitt i en dokumentär om henne :)  hon var fantastisk !
Någon sa till mej en gång att jag ser ut som en liten Marilyn. hihi kanske det är så :) fast som personlighet skulle jag vilja säga att jag är ganska lik James Dean. förutom att han är man. alltså en person som har många järn i elden samtidigt. som går omkring och är ltie dyster hela tiden men inte riktigt vet varför. en person som vill lyckas inom så många områden som möjligt så att det blir halvdant.. Nu lyckades han ju försvisso inom skådespelaryrket m.m.. men gjorde andra många saker vid sidan om..
Jag är också sådär. Jag vill känna att jag är nån. eller något. Jag vill lyckas. men lyckas jag ? nä inte ett skit inom någonting. Kanske jag borde koncentrera mej på en sak åt gången? te.x skrivandet. så får jag se vad som sker därnäst.. jag vill bli igenkänd på något sätt. Inte B-kändis och inte så känd som Marilyn var kanske.. Dessutom. jag blir ju inte yngre direkt. Jag är redan 23. Visserligen är jag i mina bästa år nu. men jag vill inte slarva bort dem. Jag vill göra något av mitt liv känner jag..
jaja hur som helst. Jag ska gå å klippa mej snart så jag kan vara ännu mer lik marilyn;)

Idag är jag hemma från jobbet.. jävla skit. Magsjuk :/ (och får hjärtklappning stup i ett också!) jag har inte varit det på över 10 år om jag inte minns fel. iofs var jag det i skara men det var inte så farligt då. har ju inte råååd:(  jaj.. thats life. och jag är ju inte ensam om att känna det så..

Trevlig helg på er !
kiss and hugs/SweetEm


Rock at sea! vettefan vart på båten men tror att det är baren högst upp:)


skratt och tårar


Mina bästa dagar är torsdagar!
förvisso öppnar jag 07.25 på mornarna på jobbet dessa dagar. men slutar 15.10 så det är skönt det iallafall. efter jobbet, kl.17.00 har jag teater :D alltid lika kul. har börjat igen nu efter ett års avbrott ungefär. så nu får jag träffa min älskling Challe en gång varje vecka :D iiih! hihi..teaternlektioerna är alltid kul. skönt att få skratta av sig också. ett skratt förlänger livet. som man sa på 50.talet haha. aaa eller nått..

och håkan. nu får du ge dig och sluta förfölja mig. du är ju överallt!
hahah..
nämen jag ser faktiskt många människor som är lik honom. hmmm .. håkan är alltså mitt ex från skara. inte speciellt intressant på det sättet längre liksom men jättesnäll och fortfarande en utav mina absolut bästa vänner :)


En bok jag vill rekomendera är "Låt den rätte kommer in". jag läser den just nu. Jag fick låna den utav Marie. Har inte hunnit så långt men den verkar jättebra iallafall. Den utspelar sig i Blackeberg och Vällingby. Lite läskigt att bo så nära :P hahaha..

Ja vad har hänt förövrigt. inte så värst mycket . förutom att min käre italienska granne har fört ett jävla liv ett par dagar.. det brukar han iofs göra men de senaste dagarna har han varit värre än någonsin.
Han är lite kocko och väldigt underlig alltså.
Ja och min katt är inte bättre hon skulle jag vilja nämna. helvild! haha. stor har hon blivit nu me :)  och just ja. jag hittade en vit fläck på hennes mage :D hihi jättesött ju.
Daisy min lilla blomma:) mammsen älskar dej så mycket så! hihi

God natt ! <3







"I got a girl named Daisy. She always drive me crazy"

"Där elden falnar (men fortfarande glöder)"

Onsdag!

Har ni tänkt på att de flesta människor runt omkring oss som vi träffar formar oss på något sätt? från minsta lilla grej egentligen..Jag känner mej te.x som en helt annan person nu än vad jag var för ett år sen:)

idag hade jag samtal med chefen. Jag har ju jobbat där i snart 6 månader. Och jag får vara kvar :D skönt. då slipper jag tänka på att byta jobb :) Hon har upplevt att jag haft vääldigt lite frånvaro. vilket stämmer. i måndags var jag sjuk för första gången under hela min vistelse på jobbet :) alltså första gången på cirkus 6 månader . pigg å kry.. eller inte. haha.. men man måste ju jobba och tjäna pengar..
så frågade hon om jag går till någon psykolog eftersom hon tycker att jag förändrats så mycket till det positiva och kommit till insikt med mycket. både privat och på jobbet. haha nä jag går ju inte till någon psykolog. Men jag antar att jag reflekterar och tänker mycket med mej själv. dessutom tror jag att det även är mickes förtjänst lite grann. han är så klok  och psykologisk:)
dessutom är det väll en del utav att mogna också. alltså att lära sig att ha tålamod och komma till insikt..med sig själv och andra saker :)

idag har jag äntligen hämtat mina nya brillor :D haha så nu ser jag riktigt smart ut;) och lite nördig också haha.. inte riktigt som på 50.talet.men nästan haha ;)
föresten. jävlar va snurrigt det känns :S hmm ska det kännas så? jaja jag vänjer mej väll. Mina gamla glasögon var mycket svagare har jag för mej..
blablabla. who cares?:P

har ni tänkt på vad namn upprepar sig? och att man träffar människor i livet som ofta påminner om någon annan man träffat och/eller forfarande känner.. Jag tror att det kan vara så att man omedvetet ofta väljer själv vilka personer man dras till beroende på hur man är som person och vad man vill ha ut av livet!

Haha det stod i mitt horoskop idag att jag skulle låta bli att bråka.. haha okej då jag får väll låta bli för idag då:P Som säkertligen allmänt känt så läser jag mitt horoskop varje dag. Jag kan i stort sett inte klara mej genom dagen annars.. det har nog blivit lite utav en tvångstanke det dära. illa!!

nä nu är det bara fokus på mig själv och förhållandet mellan mej och Micke som gäller! 
allt annat är enbart dimmor utav okunskap och frågetecken.. jadu jag vet inte. men jag försöker iallafall:)  
Som sagt. jag lever. och jag lever här och nu. Länge leve framtiden! ;)

Och kom ihåg att den enda som du inte kan fly ifrån är dig själv. oavsätt om du vill det eller inte :)

Dessutom. Det är lättare att ångra något man gjort än något man INTE gjort!:)

"Den enda som verkligen älskar mig är du".

take care. bye <3





inte de snyggaste bilderna .men de får duga;)

Memories

Djurgårdsfärjan sommaren -07. vi hade redan gått en promenad på typ tre timmar från mariehäll till Alvik har jag för mej haha:D Sedan åkte vi Djurgårdsfärjan över till djurgården och skulle till gröna Lund men upptäckte att det var så lång kö så vi satte oss utanför och åt en varsin glass och tittade på människor istället :) sen gick vi halva vägen hem har jag för mej. eller så var det en annan gång :P




Promenad från Mariehäll, utmed vattnet vid Huvudsta, till solna och hem igen. fin kväll var det :)





















Power big meet -08. Jag och Micke nere vid sjön.


SweetEm och Dustern :)


Jag älskar dej Bejbi.. även om du kanske inte tror det... :/
det ordnar sig nog.. om inte annat så finns du alltid hos mej i mitt hjärta!
jag glömmer dig aldrig..

så känns allt hopplöst igen.. ja det var ju länge man fick vara glad då  :/ jaja whatever.. 
jag har iallafall tid.. hoppas du har det också...

förlåt :/

Snorungar och lite glädje

Jag kom på en sak idag.. trots att jag mår skit ibland och har problem med killar och kärlek ibland så va fan. jag lever här och nu å får göra det bästa av situationen:) kan ju alltid vara värre och världen går ju inte under iaf :P jag är ju 23 år och då är det menignen att man ska må bra och leva livet :)

min bästa ålder är den jag är i nu faktiskt. jag är ung och mycket kan hända och jag har egen lya. en liten katt. ett jobb. en framtid. och inga ungar som tar upp tid..

Så varför klaga.EGENTLIGEN!? :P dessutom lär man sig utav sina misstag och livet är för kort för att sörja..

Hellre en dag utav Glädje, än ingen gläjde..

nu vet jag att jag säkerligen kommer tänka och tycka helt annorlunda imorron och tycka livet är skit ;) men att få må bra en hel dag är helt underbart för mej för det ger mej hopp:)  En hel dag av glädje för mig är ovanligt faktiskt..  Det har gått bra på jobbet idag också. kanske för att våran käre kollega var sjuk idag dock hehe.. :P
dessutom så har jag saknat barnen . de är ganska mysigt och goa ibland ändå haha.
så har jag kommit på att jag inte tycker om just barn.. jag vill helst inte ens se barn på min fritid. men jag älskar barn när jag lär känna dem. samma sak är det nog egentligen när det gäller människor också. i allmänhet sådär..men dock är jag ändå ingen ensamvarg utan väldigt social och pratglad när du väl lär känna mig =) snäll är ajg också om du är snäll emot mej;)

det var väll allt för idag :)
tjingeling! <3

just ja.. Nya brillor imorron :D ska hämta dem på synsam efter jobbet. spännande :D


vattumannen 16/2-09

metro!

Vattumannen

Se inte pessimistiskt på dina möjligheter. Tänk noga igenom det hela så klarnar mycket för dig!

Dagens horoskop.se

Du skall inte ge upp, för att andra har gjort det! Fortsätt, om du tror på det och vill det - och det vill du ju, inte sant?

hmm undrar vad det menas :/

hoppas det inte är försent...

jag älskar dej visst,.. lite mer än vad jag trodde själv :/
drömde om dej hela natten...


God natt

du menar nog inge illa trots allt..
men saker blir bara.. knas :/
och missuppfattningar..
det löser sig väll..


kom precis hem från marie.. mysig kväll med mat, vin, chips och godis:) så såg vi på film.. "Frostbiten". ganska kass svensk b-film om vampyrer haha :P och sen "Cry babie" .. ååh Johnny depp. make love to me ;)
jobbiga människor det finns på tunnelbanan btw.. fick vänta på tunnelbanan i 17 min. å en kille var ju absolut tvungen att snacka med mej och tigga cigg.. full var han också. hade absolut ingen lust att prata med honom. men åker man från hässelby gård får man väll räkna med skummisar :P
snart sova antar jag:) natti natt <3


åh.-. jag älskar den där hårslingan som hänger ner i pannan ...


Nostalgi, hårda bullar och gravida kvinnor!

det var jättemysigt i stan med Linnea och Anette :D vi sprang omkring och letade efter ett par aerobicsskor till Linnea. tillslut hitta hon ett par. på rea dessutom hehe =)
sedan blev det lite nostalgi mitt i allt. Vi smet in på blue fox en sväng. min favoritaffär när jag var 14-15 .såg t.o.m ett par LILA manchesterbyxor som jag minns att jag hade. lite kul att de fanns kvar =) så jävla fula dock haha..
så märkte jag att det faktiskt finns hyfsat snygga kläder där som passar min stil också:) och lite billigare än sivletto hehe- fast sivletto kommer alltid vara favoritstället;)  godast kaffet har dem också =) eller hur bästis? hehe..
sedan blev det iaf fika på Espresso house.. jättetrevligt men ack såå himla kallt . och dålig service. dessutom serverar de stenhårda bullar och kalla smörgåsar. som skulle vara varm alltså hehe,.
lilla anettegumsan. kan inte förstå att tiden går så fort =) sockis hhihi;)och lika fin som alltid =)

har ni tänkt på vad söta alla är under sina mössor och halsdukar?  =) själv måste jag se ganska liten ut i min stora halsduk eftersom jag redan är ganska liten haha =P

jaja..

får väll se vad det blir utav kvällen..

puss hej

alla hjärtans dag


ja så sitter man här igen då..

igår var jag och Linnea hem till våran älskade Mor:) vi skulle ätit på Kinarestaurang. men det blev att vi handlade och lagade egen mat och drack te och fikade efter,, Mycket mysigare . det blev lite som förr faktiskt .Jag och Linnea åkte därifrån vid 24.30-tiden. Linnea följde med mej hem och sov över :)
idag ska jag och Linnea träffa anette inne i stan.. snart är det dags för våran lilla gummsa. inte långt kvar alls :) jag längtar jättemycket hehe  :)

Tänk att man tjämpar och tjämpar i hopp om att de goda stunderna ska ta över de onda.. tänk att man försöker så innerligt med någonting för att kunna minnas allt gott och fina minnen.. men det onda tar så lätt över :/ det ligger där i bakhuvudet och skaver.. det finns kvar där.. Vet inte om det kanske bara är jag som förstör för mig själv och måste försöka glömma ?! :S  mår jag ens bra?
är det för mycket begärt att vilja vara med sin pojkvän på alla hjärtans dag?? .. visst. denna dag kanske är överskattad.. men någonting kan man ju hitta på :/ .gissa varför jag inte gillar denna dag.. dels hysterin.och ångesten. ångest över att allt ska vara så perfekt.. och över att någon inte har tid .. och för att det kan bli kallt igen och för att jag tydligen itne bryr mej om din hälsa :S visst jag förstår lite granna kanske och att det är viktigt. men ändå..  
jaja.. jag får väll skylla mej själv som vanligt.. :/
jag var glad en gång.. det var jag..
visst skrattar jag fortfarande..ibland..
jag bryr mej verkligen om dej och tycker om dig. det gör jag.. och vet att du gör det samma..
samtidigt så vill en del av mej bara skrika rakt ut och försvinna ner i ett hål tills allt är borta.. tills världsrymden upplöst sig och mina andetag enbart existerar likt viskningar..
undrar om man kan försöka så mycket så att det tillslut inte finns någonting kvar?
jag är inte helt perfekt.. men jag tycker själv att jag faktiskt ändrat ganska mycket på mig. jag har mognat. jag är itne lika stressad som innan.. jag har bättre tålamod på jobbet. jag vet vad jag vill göra i framtiden. jag bor ensam tillsammans med min katt. jag betalar mina räkningar.. men hur ska man vara  för att folk ska vara nöjda? i allmänhet alltså. jag är den jag är.. och jag lär mig utav mina misstag. jag faller lätt men reser mig upp lika fort. men det betyder ju inte att jag klarav av att falla hur många gånger som helst :/
jag är inte elak.. egentligen. min själ är genomgod och jag är faktiskt ganska bra. saker blir bara komplicerade och knas ibland för att jag vill vara alla till lags och även för att jag säger ifrån tror jag:(  och tänker tydligen inte innan jag går till handling. jag försöker att inte fundera så mycket hela tiden.men verkligheten kommer ikapp mig..
jaja.
helgen är inte slut än iaf. mycket kan ju hända.

bye bye

10 saker jag ska göra innan jag dör

  1. lära mig att dansa swing.
  2. Bli författare och skriva MINST en bok:P
  3. tvinga mig själv att sköta om mina blommor
  4. skaffa mig en bunt med tatueringar till
  5. åka till hawaii
  6. skaffa mig en snygg bil
  7. flytta till Dalarna
  8. Möblerna hela mitt hem i 50.talsstil (med vissa små undantag).
  9. Lära mig att göra egen saft
  10. BLI LYCKLIG! (det är bara en själv som kan göra sig själv lycklig).


Lite info om mig!

Jag vill bli / mitt mål är: författare och litteraturlärarinna

Tänder mig:: uppvikta jeans, gegg i håret och en snygg bil är allt som behövs;)

Lite om mig:: liten men stark tjej. Jag faller lätt men reser mig oftast upp lika fort igen
Jag har fallit totalt för 50.talet och dess charm och letar ständigt efter "gamla" saker och möbler att fylla min fina lägenhet med :)

Min drömdate:: in the back of a plymouth;)


det var bättre förr

Jag tackar gärna inte nej till en skojig klubb/raggar/rockabillyfest och jag älskar att dansa och vara ute på roligheter :)

Det blir som det är tänkt. Och blir det inte som det är tänkt så blir det iallfall som det blir. och blir det inte som det blir så blir det iallafall som det skulle...jag är en människa som starkt tror på ödet...

stuck forever!

och föresten. Om du besöker mig så får du gärna åtminstone skriva hej =) och, lev var dag som om det vore den sista!

take your passion, and make it happen..

haha presentationen är den som jag har på hotrod.se :)


Små ord om vänskap..

Härmed meddelar jag att min blogg nu är öppen för allmän beskådning;)

Jag tycker om att åka buss. att se hur alla färger far förbi. Hur de blandas i ett hav utav ljussken. Det är lite paralyserande om jag ska vara ärlig. och rogivande. Jag minns när jag var barn och brukade åka bil med mammas dåvarande kille. Hans bil var så bekväm att åka i och jag slumrade alltid till där i baksätet. Jag somnade sällan utan istället satt jag i min egna värld och försvann en stund.
Jag blickar snabbt in i fönstren utav det stora, svarta och gåttfulla. Är de lyckliga inom de fasaderna vi ser? Är det varma hem eller föreställer vi oss bara att det ser så ut, eftersom  vi är så insnöade på oss själva? 
 Vi som bara far förbi. vi som inte vet..
Jag blundar. och jag väntar.. tills solen lyser stark på himlavalvet. Tills oändligheten lyser sådär vacker. När närvaron av omvärlden doftar likt liljor. då är jag hemma..
Och är lycka endast just ett begrepp som vi tror oss förstå ? Är gläjde att vara lycklig? är glädje att kunna skratta åt att bara se på någon man tycker om och skratta ännu mer när personen inte förstår varför man skrattar på det där sättet... Jag har iallafall upplevt det.. och det är inte skadeglädje. Det är bara en känsla som gör att man blir så glad så man måste skratta..

Idag var jag på ett utav mina favoritcafen "solo" i solna med min syster Linnea och Challe. Hur underbart är det inte att bara sitta på ett cafe med en vän eller syster och bara vara sig själv för en stund? att se dem le och bara vara närvarande. . med mina närmsta vänner känner jag mig inte tom. med dem fylls jag av ro, tillgivenhet och oändlig värme. tillslut måste dock även dessa ögonblick försvinna och man sjunker tillbaka till den hårda verkligheten. trots att ljuset var så nära för en stund. Tillsammans är vi starka!
vänskap är inte att bara prata om problem vi har. Vänskap är inte alltid att bara finnas där om ens vän behöver prata. vänskap är även att bara kunna sitta och glo på varandra. att prata om roligheter och bara vara.

Kärlek kommer och går. men vänskap består! <3

jag hörde ett roligt uttryck i en tv.serie igår. den löd": kärleken är inte blind. den är efterbliven".  Hårda ord men ack så sant..


RSS 2.0