Julafton!


Detta har nog varit den bästa julen på länge!! hihih.. speciellt när jag fick vara med min gosing;)

jag och micke åt risgrynsgrötfrukos hemma;)  åså öppnade vi ett varsitt paket från varandra.. micke fick en bok om vikingar å jag fick en jättefin röd bh med matchande trosor. å de passade perfekt! micke kan hihik.,.

runt kl.2 åkte jag till pappa.. jag var där lagom till Kalle Anka;)
efter kalle åt vi mat.. shit jag blev verkligen sjukt mätt..
efter maten öppnade vi klappar hihi.. fick en massa fint :) ett badlakan , lotion å duschkräm, shotsglas, kylskåpsmagneter, två par sockor (med olika motiv hehe), julkola, presentkort..hmm.. ja jag har säkert glömt nått hehe..
sen åkte jag hem vid nio tiden..väl hemma fick jag mer paket :Djag å micke gav varandra våra paket hihi..  micke fick av mej: ett par vantar, biobiljetter, en kudde å en marilyn monroe tavla:)
jag fick av micke: Världens största nallebjörn:D hihih.. den är nästan lika stor som mej;P så fick jag en cd-box med jerry williams, en bok, en film, två jättefina ljus å en aladdin chokladask..
åså öppnade jag paket som jag fått från jobbet.. fina saker fick jag. och mer godis.
så nu har jag maaassor med choklad å gosaker.. kommer behöva träna en massa efter denna jul haha!

detta har vart en helt underbar jul :)

imorron ska vi ha minijulafton tillsammas med mammsen:) 

det var väll allt;)

God Jul!!

puss hej <3

image43

Min och syrrans födelsedag i Januari i år;) shit va kul vi hade!

dan före doppardan

Det var visst ett tag sedan jag skrev..så jag får väll berätta vad som hänt i veckan da;)
jag har inte tränat något alls denna vecka.slarvputta! fast jag har faktiskt vart väldigt förkyld och hostig. så då får man vara lite lat..  jag har jobbat som vanligt:P vi har gjort jättefina julpyssel och barnen har gjort julkort. jättesött..
i torsdags träffade jag Niklas i stan. linnea var också med en stund.. köpte julklappar till micke .trodde det skulle vara jättesvårt.men när jag väl var i stan så var det ganska lätt faiktiskt.. köpte till linnea också sen när hon inte var med längre hihi.. .sen gick jag å niklas å fikade. trevligt trevligt :)
i fredags hade jag min planering och jobbade då bara tre timmar..men shit va trött jag var när jag åkte hem :S förstår inte varför..gick hem å sov en stund faktiskt.. 
sen minns jag inte vad som hände haha..  jo , jag satt iaf vid datorn till typ kl. 3 på lördag morgon :S haha. socialt.. men micke sitter ju så mkt annars;)
igår , lördag , shoppade jag julklappar med Linnea.. <3 alltid lika kul! men oj va folk det var inne i stan!!  köpte en stor jävla tavla typ det förstajag gjorde, å den var skitjobbig att bära på. jävla dumhuve. jag hade ju kunnat köpa den sist :S  micke var också inne i stan men inte med oss hihi.. jag mötte upp honom sen. köpte lite nya roliga grejer;)
ja annars har det inte hänt nått särskilt.
eller just ja,.,. ny msn nu:P
idag ska jag  och linnea hem till mamma å baka kakor å klä granen å julpynta lite :) haha jag retade Linnea som behöver åka genom hela stan att jag minsann har så nära till mamma så jag¨kan åka dit i pyamas om jag skulle vilja;) haha..

ja god jul å gott nytt år.

tack för alla julkort jag fått. :)

puss hej

image42

minijulafton!


jäklar vilken rolig helg! iaf lördag;) jag, Anette, niklas å andres å linnea hade minijulafton hemma hos henne.. hur mysigt som helst.. det måste bli en traditon:D var där hela kvällen. sen drog alla förutom linnea hem till anette. fanns mer sprit där:P fast vi blev trötta så jag var tvungen att åka hem innan jag somnade i soffan;)

i söndags tvättade å städade jag.. jobbigt.men skönt att få det gjort hihi..
å just ja.. i fredags var jag å linnea hos pappa på middag.myspys. å vi sorterade ut nåra julgrejer. tog med mej några hem.  å tro det heller ej, men jag fick min vilja genom;)  micke gillar inte julgrejer,men jag satte upp dem ändå:P micke hade inte så mkt att säga till om hehe;)

nää om man kanske skulle sova..

puss hej <3



onsdag


tänkte bara nämna att jag gjort hemmalagade köttbullar ikväll;) ja de var goda. å micke tyckte om dem så.. nu kan han skryta imorron för sina arbetskompisar haha... (för er som inte vet ¨så har jag inte lagat speciellt mycket mat på senaste tiden;) men ska bli bättre på det hehe.. ).

ungarna är såå jobbiga.. fortfarande.. men man ska väll vara glad för att man har ett jobb förståss..

nää annars är allt som vanligt antar jag.. snart lite ledig :D åså är jag ju kär som vanligt;)  <3

puss hej



helgen!


Tända ljus och master of puppets; romantik på hög nivå!! hihi du är bara för söt.

i fredags var jag hem till mamma en sväng.. jag ville att hon skulle sy fast en knapp som lossnat på min tröja.men det sa jag inte föränn jag kom fram hihi *fniss* var där en timme typ. sen mötte jag micke utanför gymmet. vi gick till ica maxi  å handla. tacosgrejer, lussebullar å nya ljusgrejer:D å simpsson filmen. fan va bra den va. hehe..  ja vi hade det jättemysigt iaf:)

i lördags fick jag gå upp tidigt .. teaterföreställning.. fast jag var inte med. har vart lite slarvig faktiskt:( så jag skippade att vara med. missade ju repet förra helgen också.så jag får egentligen skylla mej själv.. men kanske ska vara med på skolföreställningen sen.. ja jag var med å hjälpte till i lördags iaf.. skötte manuset å så. ifall de skulle säga fel hehe.. men de skötte sig fint hihi:) just ja. jag köpte dvd-filmen från vårens föreställning. va konstigt det var att se sig själv sådär:S hatar att se mej själv på film..speciellt min röst!!

idag ,söndag, hade vi dansföreställningar. tre stycken.,. å jag var med i två danser.. det gick hyfsat.. de kunde gått bättre. känner mej inte så bra bara:( eller aa.. det finns de som är sämre.. men jag måste börja tro på mej själv.då går det bättre :) men jag hade det kul iaf hehe..LInnea kom å kolla.. ingen annan kunde typ:( mamma blev sjuk..:S

ja annars är det inget som hänt faktiskt hehe..
trött som ett as är jag..sova sova sova..
jo, micke står faktiskt just vid detta ögonblicket å diskar!!! hehe kors i taket;) <3

puss hej

image37

emelie


ibland vill man bara bort :(
ush.. jag känner mej som en gnällkärring!!  men vissa på jobbet är ju bara för slarviga:( känns inte lika bra som i början.faktiskt. å ungarna är mysiga.men såå jobbiga..som alla ungar säkert är. men de är ju sååå pyyttesmåå! känner mej som en niobarnsmorsa.vid 21 årsålder lixom :S  nää kanske man skulle söka nytt jobb :S då vore det ju iaf nära hem. å till dansen å teatern. å gymmet... föresten. har ju föreställning i helgen. men ska inte vara med på teatern. känner mej inte riktigt säker:( å marie tyckte det var bättre om jag är med senare.. skit. jag vet att jag kan. .men har ju så jävla mkt hela tiden. går sönder snart..heltidsjobb, dans, teater, träning.. så måste jag börja med mitt körkort..  ja du ser.. funderar på att sluta på teatern. men det är ju kuuul:( känns bara som att jag inte hinner med.. 
ja det blir väll som det är tänkt till slut kan jag tänka mej

jävla skittagentbordhelvete ;) micke har köpt ett nytt spaceigt sådant. eftersom jag råkade spilla ut hans vatten över det gamla när jag kastade en lussebulle åt honom hahaha *asg* nämen jag har skitdåligt samvete. verkligen.,. men han hade ändå tänkt köpa ett nytt så hehe..  så¨som sagt, saker blir som det är tänkt;)

jag får ååångest!! jävla skitjul..  är sämst på att köpa julklappar å jag vet inte vad jag ska köpa till micke picke;( så svårt ju. å han fyller ju år snart med.. jaja,.. jag kan ju slå in mej själv å klä mej i röda underkläder som anneli på jobbet föreslog iofs.. det skulle nog uppskattas iaf;)

nää nu ska jag sluta snacka en massa skit å göra nått vettigt istället;)

god jul så länge

image36
Raggarjävel:P

Helgen


ja ss var riktigt skoj.. ångrar inte att jag åkte dit.. fick höra att jag ser söt, liten å oskuldsfull ut ;) å en snubbe som stod å sålde korv sa att jag såg ut som en tjej från 50-talet i mitt hår hehe..så fick jag en gratis korv också. å nettis fick två i samma bröd haha! .. jag var tvungen att sova hos nettis å thomas för vi åkte från södertälje vid halv 5 på morgonen, å jag som ville vara kvaaar!!hehe..
sedan har allt vart som vanligt..  haft personalmöte idag.tråk.. jag sa ifrån om en grej som hände idag, å alla såg jättechockade ut.men jag kan bara inte hålla käften när det gäller vissa saker asså.. 

hur kan man sakna någon så mycket som man ändå träffar varje dag?? En dag utan micke är som att inte kunna andas.  <3 


Lördag


Idag blev det sovmorgon:) å just ja.. jag har framkallat en massa bilder nu. å som jag satt ni i album:) vart jättemycket bilder.var så längesen jag framkallade . innan denna gång da;P å så har jag tränat med micke hihi.. micke metoden. det funkar bra faktiskt.. han pushar på som fan så jag känner mej skitstark;P men blev ett ganska kort pass.. å nu sitter jag här med färg i håret hehe.. ska snart tvätta ur det. å sen ¨åka till södertälje . ss (southern streeters) ikväll ju:D hoppas det blir kul.det var det sist iaf.. vet inte vad jag ska ha på mej :S vill ha min klänning.men det är ju för kallt. å vill inte att den blir förstörd ju!  ush . det är så långt att åka..trist.. men nää nu måste jag skynda på lite.hejsvejs..


image31

RSS 2.0