nostalgitripp


Idag var jag med min syster i Nacka. mysig dag:) jag köpte lite småsaker och så köpte vi en present till Tristan , den lilla gosungen. Vi åt pizza på ett ställe i Ektorp. supergott var det.
Det kändes som att jag var utomlands idag. jag måste verkligen komma ifån Mariehäll/Sundbyberg lite oftare. haha.
Det var kul i leksaksaffären bland alla leksaker som gjorde så att man mindes sin egen barndom. och på Ica Maxi hittade syster bugg. sånna där tuggummin. men de smakade inte alls som jag mindes :/

Vet ni hur underbart det är att ha någon att komma hem till varje dag?
någon att vakna brevid som tittar på mig på det där speciella sättet som bara han kan.
jag har insett att även fast M. är lite slarvig (som iofs de flesta killar är) så skulle jag t.o.m. sakna hans skitiga kalsonger på golvet om jag förlorade honom. så innerligt älskar jag honom.

en helt fantastisk känsla, kärleken. ni borta testa. för när kärleken verkligen är äkta, då är den hur fin som helst. Då bara vet man att det är rätt. Det känns i magen och det får ens ögon att tåras utav en helt obeskrivlig lycka. jag trodde aldrig någonsin att jag skulle vara här jag är i dagsläget. men det är jag, och jag njuter varenda dag.

Puss/Em



Tristan min lilla gullunge! <3


what to do?

Jag tänker ofta på att jag vill vara någon.
jag vill skriva. det är det jag brinner för.
samtidigt som jag älskar att jobba med barnen.
men det känns verkligen som att det är försent nu:( att jag blivit för gammal för att bli nån.
dessutom så har jag inte råd att gå i skolan nu när jag har ett väldigt stort lån.
hur ska man kunna veta hur man vill att framtiden ska bli?:(
jag älskar att skriva. jag älskar barn. älskar raggarbilar. en kombination kanske?;)
dessutom är jag intresserad utav att lära mig mer utav montessoripedagogiken!
jag får väll fundera..
jag tänker åtminstone försöka klara körkortet först. *suck*

hejsvejs/SweetEm


Dagen efter


Moonshine igår. Jag fick med mig Linnea också. jätterolig kväll:)
dock kom jag inte hem igår :/ Skulle åkt med Sussie, men de fick problem med skjuss . jag hade absolut ingen lust att sitta och åka kommunalt klockan 4 på morgonen. och taxi kändes det ovärt att lägga pengar på, så jag åkte först med och käkade på donken sedan sov jag , och Kajsa, hos Rebecka.
dock har jag lärt mig något om mig själv.
Jag och Micke är som gjorda för varandra.
jag skulle aldrig göra något så att allt blev förstört. det är alldeles för underbart att ha någon att åka hem till (eller med om han var med). någon som frågar hur kvällen varit. någon att luta sitt huvud emot. att gå hem till någon som faktiskt finns där hela tiden, vardags som till fest. någon som håller om. som älskar dig för den du är. som är med dig för att du är du och inte för att erövra din kropp.
det finns inget som betyder mer än just den där speciella känslan. känslan att betyda någonting för någon. för någon som säger att du alltid är fin. med eller utan smink. uppklädd eller vardagsklädd.
jag förlorar det aldrig igen. mina känslor är alldeles för starka. nä , singellivet är inget för mig, om jag inte är tvungen att vara det . jag kommer så väl ihåg hur det kunde vara. antingen så var det ingen som ville titta på mej ens och man kände sig ensam. eller så kanske man drack för mycket, strulade med fel kille och låg sedan hemma i soffan, grät och kände sig smutsig. nä så vill jag helst inte ha det.
Mitt hjärta tillhör föralltid dig, min älskade. hoppas verkligen att det kommer vara vi nu. kärleken känns så ren. jag känner mig ren.
jag har även lärt mig att jag är beredd att bli vuxen. jag hade det jättekul igår. det är roligt att festa . någon gång ibland. men jag skulle ändå inte tacka nej till en liten familj inom kort :) fast jag trivs väldigt bra som jag har den nu :)
livet går ut på så mycket mer än att festa. livet går ut på att ha leva, ha det jäkligt kul, må bra och umgås med sina vänner:)

idag ska jag bara ta det lungt hemma.
Micke är sjuk, stackarn:(

äntligen vår!
jag vill ha körkort.
och åka raggarbil;)

tjipp hej/ SweetEm




RSS 2.0