tjockis

ibland missar man en pusselbit i livet.
då får man antingen börja om igen eller fortsätta leta.
dock forsätter vissa lägga pusslet som om ingenting har hänt så att det fattas bitar när pusslet är färdigt..
(min kommentar till M. när vi byggde pussel).

kass dag igår.  det gick kasst på körskolan. kasst på dansen. allting är bara... kasst. jag är kass. faktiskt.. kanske jag borde lägga ner dansandet helt och syssla med något som jag är bra på? när jag väl kommer på vad jag är bra på..jag får inte ens vara med på föreställningen med dansen eftersom jag varit och kommer vara frånvarande mycket på grund av jobbet och att vi åker till Barcelona på lördag och kommer hem på tisdag :(  ett jobb som jag inte ens vill ha egentligen. men jag ska väll vara glad för att ajg har ett abete. men ändå.. jag ser inte fram emot denna resa faktiskt. visst. det är ju chyst med nästan gratis resa åså. tycker bara om Ullis utav mina kollegor. men men. denna resa kanske för oss närmare.vem vet.
men jag hoppas verkligen att jag klarar körkortet nån jävla gång. som jag inte tror kommer hända men ändå. och att jag kommer in på någon utav skolorna till hösten. vilket jag inte heller tror att jag kommer göra,men man kan ju alltid hoppas.. annars funderar jag helt seriöst på att starta eget. en mysig liten 50.talsffär eller typ cafe:) ungefär som sivletto, fast mindre.. men men. den drömmen är det väll bara att se sig i sjön efter :( bilda eget företag är svårt och jag är nog ändå för blåst för det:( jaja.får väll gå å torka skit och snor hela dagarna resten av livet då :`(

idag har jag jobbat som vanligt.
och nu tvättar jag. måste göra det inför resan.

ush. ´tjockis.
ångest :P
borde faktiskt träna mer...

hejdå/Fat Em


nu jävlar

jag ska ha det där jävla körkortet nu om det så ska kräva att jag måste sitta uppe på nätterna och plugga.
varför känns det så svårt?:( jag kanske gör det svårare än vad det egentligen är. för om vilken dumskalle som helst kan ta körkort så måste ju t.o.m. jag klara av det haha.

iih.. vill ha bil.
jag ska inte ha några ungar jag.
jag ska ha ett stort garage och massa bilar tillsammans med min man istället :) (den dagen jag hittar en man och han är överrens om mina drömmar alltså haha).
nr 1 på listan är ju förstås en 50.talare. vet inte alls vad än. men en mer myspys bil att cruisa med. fast med v8 förstås :)
å Jag vill faktiskt ha en muskelbil. gärna dodge challenger. jag tycker det är okej att drömma haha.
en rock n roll bil som man bara kan åka omkring i, vråla, dricka öl och kasta burkarna på gamla pensionärer haha! ( det var inte jag som sa det där med pensionärer;) ).
som vinter/bruksbil vill jag ha en bensinsnål, liten bil.
ja och min första bil kommer väll antagligen bli en valiant eller något sånt :/ vill egentligen allra helst ha något som är äldre :P
ja fram tills dess så har jag mycket att lära mej om bilar ;)

nu ska jag plugga lite :)..
.. vill ut och åka raggarbil nu när det är så fint väder :D

Puts och krom/ Sweet Em





















Från Power meet 08 - så jävla ball :)


kyckling på fredag

sådärja. då var det gjort.
postade iväg breven nu.. ska bli spännande å se vad som sker :)


Kom hem från mammsen precis.
vi firade påsk och hennes födelsedag lite sent eftersom hon varit sjuk..  
Ingela, bengt och syrran var också där. vi åt varma mackor och sen glass, kakor och fruktsallad till efterrätt:D mums! är sjukt mätt haha.. jag å syrran var fan på hugget idag asså :P kul med syskonkärlek thihi..
jag fick en massa saker som ingela hade med från hennes päron. och även saker från henne och Bengt.. fick handdukar, ljuslykta typ, ett gosedjur som ser ut som en gris men är en ko,  en prydnadssak som föreställer två grisar som jökar(!) glastallrikar , glaskoppar, böcker, en tröja, ett skitsnyggt halsband, nagellack, mascara, strumpor, och säkert nå mer. och jo ett påskägg med godis och två prydnadsägg i. och när jag kom hem hängde det en påse på dörren. Det var M. som hade varit och lämnat lite saker till mej som jag fick . hehe knasboll så kan du ju inte göra förstår du väll:) en lampa bl.a. så idag har jag blivit rikigt bortskämd;)

annars har dagen varit ganska normal. Jobbat. haft teater.  och jo just ja. föreställningen är om tre veckor. och vi har inte ens fått vårat manus än :O ööh hjälp! men men.det löser sig.

helgen kommer nog bli ganska lugn.
imorron ska jag träna efter jobbet .
på lördag blir det att hjälpa mamma att flytta saker och lådor från förrådet. hon får inte ha kvar dem där :/
och jag kom på en sak :D jag ska ta hem min svarta skinnsoffa till lyan och flytta in bäddsoffan i sovrummet istället så slipper jag köpa en ny säng :D smart va hihi

puss hej leverpastej

 


Lars Winnerbäck, en kanna saft och onda knän

jahaja.. då har man skrivit ansökningsbrev då :)
hoppas hoppas hoppas att jag kommer in.
men isåfall har jag en deadline när det gäller körkortet. Jag måste bli klar med det tills augusti. annars kan jag inte gå i skolan ifall jag kommer in:P
jag har suttit hela kvällen nu å skrivit. och lyssnat på Winnerbäck som lite inspiration.
jag har sökt skrivarlinjen i sundbyberg och även skrivarlinjen på Wiks lärarhögskola i Uppsala :) hoppas på Uppsala;) haha. nej inte för att J bor där. snarare för att jag vill komma bort ifrån storstan och plugga på annan ort. kan ju itne rå för att skolan ligger i uppsala;)
iiih.. tänk om jag kommer in på någon utav utbildningarna :)  lättast vore ju sthlm iofs. men man vet ju aldrig. kommer jag in så är det mycket som måste ordnas. CSN, extrajobb. skriva om mej om det blir uppsala. tror jag. eller hur gör man? hjäälp. kommer bli fattig också. men där får man bo på internat iaf. duger väll. och om det blir sthlm så måste jag nog flytta för tror att jag inte har råd med så dyr hyra som jag har nu :( 
egentligen älskar jag den här lägenheten och vill inte flytta. men måste väll ifall jag ska kunna göra det jag vill.. men som sagt.allt hänger trots allt på körkortet .
känner mej gammal btw.. ont i knäna och vaderna :O

la in bilder på datorn från när jag var i skara i februari och lite andra bilder.. ibland önskar jag verkligen att det gick att vrida tillbaka tiden :/
känner mej så.. jag vet inte.. less? blockad också.blockerad i hjärnan. för känslor alltså. jag känner ingenting. ignenting alls:(  bara.. frustation!? och lite ledsamhet :/
föresten.. tereze ska flytta. till USA. börjar fan lipa:( hon får inte dra bara sådär haha.. vem ska jag nu hälsa på i skara :/

nä sova nu kanske.

hejdå / tråkmånsan



jääj.. så sexigt haha :P

One way or another

ööh ooj..
långFredagen
blev roligare än vad jag trodde haha:P
efter att jag och linnea varit hos anette , niklas och tristan på bb så drog linnea till Carro , och jag hem :)
åkte sen med sussie, Jb och Loppe till ett hak i Jakan. Det var helt okej.sedan tyckte sthlm johan att jag skulle ta mig in till stan så då övertalade jag sällskapet att dra in dit en sväng. så jag böt bil och fick åka jänkare istället ;) jääj det var jätteroligt. jag ensam tjej i en bil full av grabbar haha ;)  hamnade på efterfest också . eller . de spelade guitarhero. jag och en annan tjej kollade på/somnade haha. ja så det var ju försent att åka hem förstås haha.

påskafton.
jag var sjukt trött dagen efter. kändes som att jag hade supit en vecka i streck. Jag sov iofs bara 4 timmar på natten.. På kvällen skulle jag och systeryster åkt till mammsen i solna. men självklart så blev hon sjuk som vanligt :S så det blev middag hos pappa och marianne i båten. Faster Kerstin och Hans var också där. trevligt trevligt :) de hade bytt båtplats nu också. så nu bor de längs kajen på kungsholmen;)
så ja, det var bara att ta en återställare då haha. fast jag var så trött så jag somnade direkt när jag kom hem nästan. vid typ 23.tiden tror jag.

påskdagen.
helt crazy!
slappade på dagen. på kvällen blev det grillning hemma hos Linnea. eller. på gården då;) det var bara jag, Linnea och Daniel som grillade. Tobbe kom lite senare när vi redan börjat grilla å snyltade mat av oss;) haha..
Sedan väl hemma hos syrran igen så drack vi och spelade sanning eller konsekvens. vi spelade först utifrån en kortlek med en snäll veration. men sen blev det egna regler och det gick nog lite överstyr där ett tag :) hahaha.. fast kul ändå.. jag skickade sms till någon också i sällskapet. han hade tydligen inte mitt nr haha. så vi messade varandra när vi satt brevid varandra;) hehe jää bäjbi. så det kan gå:)  
sedan drog vi till mosebacke . de stängde sjukt tidigt . trist :/

annandag påsk
den stora ångestdagen.
Micke kom med sin gamla dammsugare som är min nu haha ::) han hjälpte mig med skrivaren ocskå.. så nu kan jag skriva ut saker :D hehe..

ja lite rörig helg var det iaf . men kul . denna påsk glömmer jag inte på länge haha :)
men helgen som kommer blir nog lugn. tror att jag druckit varje helg förutom en i nästan två månader :O sjukt. men är man singel så har man ingen lust att sitta hemma :)

och några avbrott i min ensamhet är bara trevligt... :) tack..

sova nurå kanske.

tjarå/ Sweet Em


Tristan

en teori:
Lita aldrig på någon. inte ens dej själv.
va fan. ser man billig ut eller nått ?:O
ska sluta ligga.. så det så.
toookigt...
tragisk? eller ?
fast jag vet iallafall någon som tycker om mej som jag är..
och konstigt nog så bär jag ändå huvudet högt!:)


Lilla Tristan var hur fin som helst! <3 jag fick hålla i honom en stund hihi :)
kan inte fatta att Anette och Niklas är föräldrar nu. det är så overkligt.
jag och syrran började fan böla.
ååh.. längtar tills det är min tur:) fast det känns så långt bort . som om det aldrig kommer hända. varför skulle det hända mej liksom?? jag av alla människor :/  är nog lätt att tänka så. tills man en vacker dag sitter där med en liten i knät som bara är ens egen :) helt overkligt. och det känndes det att hålla Tristan i famnen. lilla plutten.

ja får väll se vad det blir utav kvällen. den är iaf helt oplanerad.
delvis för att jag förstör saker för mej själv.

puss hej / Em

och just ja.Glad Påsk för fan haha :)


Bebis :D


Jaaa äntligen :D En liten Tristan blev det.. såå glad gumman!! <3 
jag och syrran ska hälsa på dem på danderyd imorron :D ååh längtar.  detta räddade min dag :)
har känt mig lite nere idag nämligen :/ men nu har jag tränat , så jag har gjort något vettigt åtminstone.
*suck* 
tråååkigt..
känner mej fortfarande ensam :/ eller. mer uttråkad. jag vill att det ska hända saker.. men men. ensamhet är bra ibland.. säger dem...
men suck.. jag hatar att göra bort mig. jag hatar mej själv när jag blir sådär hmmm överdriven eller vad man ska säga :O ska sluta dricka så jävla mycket. ska sluta pladdra också . jävla glappkäft.

hejdå / Emelie


Innan mörkret faller

Fet, tjock, ful, övergiven,hopplös :(
visst. jag kanske inte är allt det där.men känner mej så..

Visste du att kvinnliga rökare minskar chansen att kunna få barn emd 50 procent? tänk på det du,innan du tänder en ciggarett.
själv är jag ju så dum som röker ändå :S jag måste fan sluta med de dumheterna också..det börjar kännas som att min hälsa ligger i riskzoon haha..Jag börjar bli fet. därför ska jag gå och träna alldeles om en stund. det var längesen nu.. men jag blir ju sjuk så fort jag ska sätta igång och träna :/ kanske jag tränar för hårt..
förstår inte ens varför killar blir intresserde :/ så jävla snygg är jag inte. de flesta vill iofs mest bara en sak så.. ush. ska bli nunna tror jag. det är inte bra att ha för många bollar i luften samtidigt.
igår gick jag på promenad i två och en halvtimme. med M. faktiskt. skönt att vi kan ses som vänner. och att vi vet vart vi har varandra och att båda är medvetna om att vi inet bör eller kan ha ett förhållande just nu. varken med varandra eller någon annan.. vi har ju som sagt mått dåligt..
på tal om det. tror ajg har skrämt iväg J :S hahaha.stackarn. jag avskyr mej själv när jag är på. jaja.. det visar sig. väldigt trist och sorgligt bara :(  lessen ju. jag trivdes ju i hans och hans kompisars sällskap:(  men men. som jag sagt tidigare, jag hoppas aldrig längre. och tar inte saker för given.. då blir man mindre besviken. bättre att tro det värsta.. kommer bli tråkigt framöver bara ..
idag slutade jag halv 1.. kl.1 var jag till doktorn. det var hon som informerade om hur farligt det är att röka haha.. sen for jag hem för att vänta på några som skulle komma med ett nytt kylskåp. en timme sena var de dessutom.. mitt gamla kylskåp gick sönder. och börjde i tisdags läcka ammoniak:S stank i hela lägenheten. ush. stackars katten.. så jag tog med mej henne och drog faktiskt hem till M å sov där. vet inte om det var jättesmart .men va fan . gick ju inte att sova hemma :S men som sagt. inget på gång. det är skönt med lite tröst ju .. ska vara singel hela livet:)
så nu äter jag mellanmål och ska snart iväg å träna som sagt:) skönt med lite extra ledighet. om det ändå gick att göra något vettigt av den..

ush.tråkigt blogginlägg haha.

jaja..

heddå / SweetEm


notis:

För att kunna gå vidare i livet och med sig själv så måste man förlåta. annars mår man bara ännu sämre och står och stampar på samma fläck .
och tänk även på att för vinna tillbaka en förlorad kärlek eller vinna en ny så måste man ibland släppa taget om den man älskar för att kunna må riktigt bra..
det heter ju älska, glömma och förlåta utav en anledning :)

ångest, tröst och en dos utav självkänsla

Vem kan segla utan vinden
vem kan skrika utan luft
vem kan hata utan ångest
vem kan älska utan lust

Kan du se igenom väggen
kan du höra någons röst
kan du säga till någon annan
att du behöver tröst
den är längre bort än du tror
/Dia Psalma

Kom på en sak idag när jag promenerade hem från jobbet i solskenet:)
eller egentligen tidigare idag.
Jag tror att man aldrig slutar älska en människa. för det mesta iallafall.. och känslor försvinner bara inte sådär. jag tror de bara göms långt, långt in i själen och blir till ny kärlek och känslor i hjärtat. Kanske det är just därför som man kan fyllas av kärlek på nytt. kärlek till sig själv och kärlek som man är beredd att ge till en ny individ än den man senast gav det till :)  
te.x så kan jag inte vara sur, arg och bitter på Micke längre. det går inte. i början var jag det. men jag kan inte gå omkring och må dåligt över någonting som redan hänt.. för 8 månader sedan!  Det är saker jag har tagit lärdom utav. och som man tillslut glömmer. och de goda minnena består alltid.. jag och M. har pratat igenom allting nu och det känns så bra att veta vart vi har varandra och inte avskyr varandra längre haha:)
tack så mycket för -du-vet-vad!  känner en viss ro i själen nu när det gäller honom..
Saker blir som det är tänkt tillslut som jag sagt så många gånger nu.. Jag är stark. jag vet att jag behöver vara ensam för att kunna finna kärleken igen, vem det än blir. För jag har så mycket kärlek att ge och när jag väl får ge den till någon så kommer det bli så underbart det kan bli:) innan dess tänker jag hitta mej själv, leva livet och ha roligt:)
Det är okej att må skit ibland! och det finns ju inte så mycket annat att göra än att tjämpa vidare.

Jag hade lönesamtal idag. Jag fick en massa beröm. Jag är punktlig och har väldigt god frånvaro och verkar trivas:) haha. trivts har jag ju inte gjort,men nu när de säger sådär så känns det inte lika hemskt längre :) dessutom så berömde de mej för att vara stark och modig som tagit tag i vårat problem och att jag vågar säga ifrån :D gud så skönt att höra. så nu känns det bättre men är ju ändå på min vakt hela tiden mot "henne". bara det att nu när jag har chefernas stöd så känns det lite som att jag har makt ;)
jävlar va självkänslan hamnade på topp nu alltså:) haha.
kanske jag inte borde flytta och byta jobb ändå.. Jag tror att vad jag behöver just nu är att finna mej själv och lugnet :)

imorrse var det svårt som fan att gå upp. känns som jag inte sovit något . mina ögon var typ svullna haha. grannen har skrikit en massa hela natten! plus att katten härjat också. och månen sken in genom fönstret så att det blev jätteljust. lite romantiskt nästan iofs;)
katastrofdag igår!  men desto bättre idag:) J. hörde av sig också. han hade bara glömt mobilen nånstans haha :P

nu är jag hungrig

puss hej/SweetEm



Linnea, Daniel, Jag och Annika på Debaser förra helgen ;D
på fotot under är Daniel utbytt med Andres hehe :)

Hjärta utan hem

Promenad i ett sprucket landskap.
hatkärlek. Sthlm är hatkärlek.
Det är skönt att bara promenera utan mål.
och desto skönare är det att komma hem till sitt trygga, varma , dock ensamma, hem.
ush för bakisångest :(

jag läste några kloka ord i ett mail som jag fått av min moster. de lyder såhär:

- Kanske ödet vill att vi ska ska träffa några människor som är fel för oss innan vi träffar den som är rätt, så att vi är medvetna om hur tacksamma vi ska vara för den gåvan när vi tillslut träffar den rätta.
- Det behövs bara en minut för att fatta tycke för någon, en timme för att bli kär, en dag för att börja älska någon. men det behövs ett helt liv för att glömma.
- Kärlek börjar med ett leende, växer med en kyss och slutar med en tår.
- sanningen är den att vi inte vet vad vi har föränn vi förlorat det. men det är också sant att vi inte vet vad vi saknat föränn vi funnit det.
- De lyckligaste människorna är inte de som har det som är bäst, utan de som på bästa sätt använder det de har.
-  Önska alltid den du älskar/tycker om lycka, även om du själv är olycklig.





Vattumannen 20. januari - 18. februari
Du kan säkert överraskas av något, som inträffar i dag. Kanske inte för att det sker, men för att det händer nu.

hmm undrar vad :S väntar med spänning haha :)


Den stora ensamheten

Jag var på sjukt bra humör igår när jag vaknade.. solen sken och allt kändes så bra :)
jag var på kalas som sagt. det var jättetrevligt. sedan följde Linnea med mig hem och vi gjorde en jättegod sallad och hon tittade genom lite kläder som jag inte ville ha kvar..

sedan kom jag iväg till Honky tonk tillslut.
jag var hemma ca.04.45
konstig kväll som fan :S
åkte med Sthlm Johan .. men dem såg jag inte röken av hela kvällen typ. de drog hem utan mig dessutom. förstår fortfarande inte riktigt varför, men han var skitsur på mej . :S  de drog en sväng med bilen å skulle komma tillbaka å hämta mej. men eftersom jag inte ringt tillräckligt snabbt så drog dem istället.  jaja. dem lär jag ju inte få åka med igen iallafall. så jag var skitsur för det.. men nu bryr jag mig faktiskt inte ett dugg. konstig människa det där faktiskt..
Träffade Uppsala Johan där iaf. han körde Forden :) försökte åka med dem men det gick inte alls på något sätt .känner mig så jävla dum, jobbig och bortgjord typ för att jag tjatade :/ mina rådjursögon hjälpte inte =P  hoppas bara jag inte förstört nu :/
men sen fick jag syn på Adde och några polare till honom som jag kunde få skjuss hem utav. satt typ halvdöd hela vägen hem . och kall. skitbil. hände lite annat också..  
fan. så fick man åka ensam hem igen. kanske lika bra men ändå :/ 
Singel OCH flata på livstid som gäller..
jag drömde en massa om kvällen. som vanligt då.. Inte det minsta kul denna gång kan jag lova.
haha jag som skulle sluta klaga :P och jag hade det ju lite kul igår men.. ja..
idag känns det som att jag får klaga..
men, eftersom jag är en sådan människa som tror på ödet så blir det väll som det är tänkt tillslut. att allt som sker har en mening . Kan inte se någon mening med någonting utav det som hände igårkväll/inatt bara :/
jag borde flytta långt bort så jag kan glömma allt som hänt den senaste tiden :(  och sluta gå ut på klubbarna för det blir ändå problem. dessutom hindrar jag micke från att gå ut för han vill inte se mig..

är det mig det är fel på och som gör fel ? :/   eftersom saker blir som de blir..
jag vet att jag finner dej. så småningom så gör jag det..vem du än är..  men det är just nu jag inte vill vara ensam. trots att det är det jag borde vara och vet ingenting om någonting heller dessutom :/
kan man inte få vara glad åtminstone lite granna .. t.o.m glad en hel vecka skulle kännas toppen.

kärleken är stor.. och jävligt fin. om det fungerar som det ska .

skitväder idag.
men ska nog ändå ta en promenad och rensa tankarna lite.
om ett tag iaf. kanske inte på direkten :)

hejdå/SweetEm


Solen i ögonen

Jag ska fan sluta klaga.
Det finns de människor som har det tusen gånger värre än mej.
jag menar. så farligt är det faktiskt inte. livet. jag är ju knappast ensam ändå. och det finns folk runt omkring som gillar mig för den jag är. och de som inte gör det; ja det är väll deras problem då.
jag ska sluta gnälla och se till att vara glad för det jag har istället. jag låter fan som en bortskämd och gnällig stockholmare som aldrig är nöjd. och det vill jag absolut inte vara. vill bevisa att stockholmare kan vara motsatsen haha :) för jag tror att stockholmare i regel är gnälliga..
J har faktiskt sagt att jag gnäller mycket.alltså på småsaker. han sa det väll på ett skämtsamt sätt, men ändå. te.x.: ush va jag är trött, hungrig, less m.m..
och jag och J hörs ju faktiskt av varje dag. och vi har setts varje helg i en månad eller vad det blir. och vi är inte ens tillsammans.  så jävla illa är det inte om jag inte kommer iväg till Uppsala/Honky tonk i helgen. och finns det ingen att åka dit med så finns det inte. hittar alltid på något att göra tillslut ändå. och får jag sitta ensam hemma en kväll gör inte det heller något för det är bara nyttigt att vara ensam ibland.
Solen skiner, fåglarna sjunger och det är fanemej vår nu:) och de flesta bekymmer borta.. jag har tagit mig igenom ett helvete och det är jag jävligt stolt över!
tur att jag kom på detta innan det var försent haha :)
fast jobbet har jag rätt att klaga på eftersom jag inte trivs så bra haha.
och Stockholm är jag fortfarande lite less på;)
nädu. glöm dina bekymmer. imorgon kommer nya..

snart ska jag iväg. ska nog möta pappa och marianne på centralen och Linnea i Ropsten:) hihi va kul det ska bli med kalas. hoppas det blir tårta också:D  hehe.. så får vi träffa Lilla Noa igen. han är så tööt den lilla illbattingen:P
och jag får ha mina nya skor på mig idag ju :D

tjarå.
/SweetEm


Beutyful day

vårkänslor

så jävla fint väder så det pirrar i hela kroppen :D

denna dag, eller egentligen hela veckan, har varit lugn på jobbet. idag trodde jag nästan att vi fått fel barn haha..
jag slutade ganska tidigt idag. halv 4.
Kim mötte mig i Sumpan:) vi åkte till Sivletto och drack kaffe :D hihi.. lovely..  jag hittade ett par converseskor. eller hmm cheap monday då;) haha. röda :)
sedan lurade jag med mig Kim hem haha.. vi lagade mat och satt typ vid datorn hela kvällen haha. kanske låter tråkigt men med Kim så har man ändå aldrig tråkigt :) vi tittade på en massa bilder från olika klubbar. bla. från arlanda street cruisers senaste fest. jag var med på en massa bilder :D haha..
så la jag in lite musik på datorn. så nu har jag ännu mer . whiie:)
Han åkte hem för några minuter sen.
så nu sitter man ensam igen.. det var ju så trevligt med besök för en gångsskull ju..  Lilla Kim. det borde finnas fler killar som honom ..
"Nån kommer förstå hur fin du är å då kommer du inte vara ensam"

vill bara gråta typ. men kan inte :/

jaja.

får väll se vad det blir av morgondagen då. på dagen ska jag och syrran iaf följa med pappa och marianne till Maria. hon fyller år :) på kvällen vet jag inte..fest hoppas jag. Honky Tonk har ju fest. men som jag sagt tidigare; jag ska sluta hoppas :)
så jävla sugigt att vara singel. finns ju aldrig nån att åka med till klubbarna  :/ å oftast kan man ju bara åka bil. inte för att jag vill ha snålskjuts haha. vill ju ha det kul och inte sitta hemma..

sova strax kanske.

när alla vännerna gått hem...


hejdå/SweetEm






haha uppifrån;)                hehehe....




hehe telefonnörd:Phmm det där fotot minns jag inte att de tog haha..


RSS 2.0