en lång historia

va långt det blir mellan gångerna jag skriver här eftersom jag har ett liv nu;) hahah. eller ett annat liv ska jag väll säga.

Så vad har hänt?
Minns inte så jätteväl faktiskt. men Midsommar var mysig iallafall. Trots omständigheterna . Det är tur att man har så goda vänner:) Jag och Linnea åkte till Anette, Niklas och Lilla Tristan i Sollentuna på dagen. vi åt midsommarlunch och jordgubbstårta :D sedan kom Carro, hennes pojkvän och en kompis till dem hem till anette en stund.
Tristan gjorde en jättesöt sak. Niklas sa att jag skulle ge Tristan en puss på munnen för att han såg så glad ut när han fick se mig efter att han sovit en stund. Då gör han en jättekonstig min och någon minut efter det så kräks han. hahaha tokigt :)  tidigare så hade han somnat hos mig i mitt knä. han blir alltid sömnig och jättelugn när han är i min famn. hihi. lilla sötnosen.
Sedan var det dags att åka till Linnea i Orminge. Jag åkte buss med Anette och Linnea åkte bil med Carro å dem. Niklas fick stanna hemma med Tristan. vi mötte även Micke vid slussen.  Andres kom dit också. det blev en relativt lugn kväll. alla förutom Andres och Anette gick ut och grillade på gården. trots regnet. men det gjorde ingenting . det var mysigt ändå :) när vi gick in igen så hade Tobbe kommit.. vi fortsatte kvällen och satt mest å pratade och lekte lekar. haha fast det känns faktiskt som att man blivit lite för gammal för sånna där "fjortislekar" nu. man hoppar ändå över de pinsamma sakerna och vågar ändå aldrig välja konsekvens haha.

jag kom på en sak häromdagen när jag låg och vilade i sängen. Det är fan inte långt kvar tills jag är 25!  för om ett halvår fyller jag 24. och den tiden kommer gå jättefort.och då är det bara ett år tills jag fyller 25! det känns som att det var igår som micke fyllde 25. jag kommer ihåg det så väl. speciellt att jag retade honom för att han var halvvägs till 50 ;) haha fast snart är det ju jag som är där :S fast micke är äldre nu iofs;) tänka sig vad gammal man börjar bli :S inte gammal kanske. men mer kvinnlig. det märker jag på sommarkläderna som jag dragit fram nu :( *suck* jaja. det är väll bara att köpa nya.var skitförbannad i fredags dessutom för att jag itne hittade någon snygg bikini. baddräckt hittade jag . på sivletto. men den var lite för dyr så jag köpte ingen :/ men men. jag och mina former får väll leta vidare ;) vägrar ha min knallrosa en sommar till!!

så vad har mer hänt!?
jobbat iallafall. Vi hade jättelite barn denna vecka. skönt. veckan som kommer så har Helena semester. så det känns som att det finns sjukt mycket att göra nu. det känns bättre föresten på jobbet. eller iallafall ibland haha. och nu till veckan så lär det ju bli jag som får ha störst ansvar för de andra är ganska slarviga :P
i fredags var jag med Kim. vi var på sivletto som sagt. drack kaffe och letade efter badkläder. stackars Kim. tycker synd om honom som fick stå ut. han trodde badräckterna och bikinisarna skulle bitas;) hahaha.

igår åket jag och Micke till Lida på Country festivalen. Det var riktigt kul och trevligt faktiskt. Vi träffade Mickes kompisar där också.. Det är ett roligt gäng. men jag vet inte. Får mest lite småångest från i somras :( men det är väll bara att bita ihop och visa att jag inte är som då. att jag faktiskt har mognat. för det har jag. och det ska jag bannemej bevisa för dem! Folk vet så lite egentligen. om varför saker och ting hände och blev som de blev. jag tycker faktiskt att ibland så kan vissa försöka hålla tyst och låta bli att säga vissa saker och komma med konstiga kommentarer. det är trots allt mellan mig och honom.. men men. man vet ju hur killar kan vara. huvudsaken är väll att det är vi nu igen och att allt är förlåtet :) att vi vi vill ha varandra och tycker om varandra för dem vi är! Får väll se om det blir Power meet eller inte. Där är det nog okej att vara för därifrån har jag inga dåliga minnen. värre med det andra stället :/ och det enda jag hoppas nu är att det inte blir allt för jobbigt och att jag kommer tänka tillbaka på förra sommaren :( jag vill bara sudda bort det. Sudda bort från historien, skrynkla ihop det och kasta i papperskorgen. Jag ber till gudarna att det kommer fungera nu. för jag vill det. jag vill verkligen satsa på detta nu. Det har varit och känts så bra sen vi träffades igen i April. jag tror att det var meningen och kanske bra att allting hände för att kunna vara där vi är idag.. hoppas att det håller i sig. men det sköna är att jag VET att jag klarar mig. och att jag alltid kommer ha mig själv så länge jag lever. det kan jag inte fly ifrån. nu när jag gått genom all skit så är jag så jävla mycket starkare och vet att det inte är så farligt att leva ensam. Att det faktiskt är jävligt skönt att leva ensam. Dock ledsamt och ensamt ibland. Så därför völjer jag nu att satsa och gå varsamt fram. För jag tror att kärleken är tillbaka. men en gladare kärlek. utan besatthet och sjuklig svartsjuka. vi känner oss båda som nya människor. det känns som en ny samhörighet. som ett mycket mer moget förhållande på en helt annan nivå. och så länge jag mår bra så tänker jag fortsätta . jag är botad ;)  

Idag vet jag itne vad jag ska göra. skulle badat med Challe och Nathalie. men de har inte hört av sig och jag har ändå inga badkläder. måste fan fixa det hehe. jag har iallafall rensat garderoben och byrålådan. jätteskönt! vet inet vad jag ska göra av allt bara. jag får väll skänka bort till typ stadsmissionen. Det blev en hel IKEA-kasse. Igen!! det var inte längesen jag rensade faktiskt.
ikväll ska jag eventuellt på parkteater med Linnea och Anette :)

Snart semester! jag jobbar en vecka till. ska bli så jävla skönt. Kanske power meet till helgen. och sen är det Norrtälje.
och den 16-20 Juli ska jag, Linnea, Kim och Valeriga till Fårö :D Vi ska tälta på en camping som heter Som heter Solhaga camping. trestjärnigt så det är inte värsta lyxigt.men det duger. och tältplats behövde man inet boka så. huvudsaken är att man har någonstans att slå upp tältet. man är ju ändå ute hela dagarna:) vi ska till Kutens Bensin :D Nostalgi till tusen! det finns t.o.m en "bilskrot" med bara gamla bilar. mysigt cafe och restaurang. och det kommer rockabillyband å spelar på kvällen den 17.e och 18.e..  det ska bli så himla mysigt. jag längtar verkligen :) anette och tobbe kanske skulle med men de visste inte än.

ja det var väll allt från mej :P

hejdå / Sweet Em






minnen, vänskap och tålamod

nu orkar jag verkligen inte skriva speciellt mycket
 
fredags tränade jag. micke åkte till Kjula så denna dag passade jag faktiskt på att åka till syrran. sov kvar där.. jätteskojsigt faktiskt :D

lördagen hade Linnea den efterlängtade sommarfesten..som iofs inte blev så mycket till sommarfest med tanke på det underbara vädret vi hade :S men det gjorde inte så mycket..det blev matlagning på spis och i ugn istället. tänk va modernt det kan bli nu för tiden;) hon har inte ens gasspis:O haha., och några hade pick-nick i vardagsrummet haha .. såg lite kul ut ;) ..det kom en massa roliga människor:D vissa kände jag itne och vissa ltie mer hehe.- Linneas gamla klasskompis från gymnasiet med kompis, Daniel, Andres, Anette, carro och henens pojkvän och pojkvännes kompis.. sedan kom Valeria, sanna, carolina, tommie och cicci från låg/mellan/högstadietiden :D har träffat vissa av dem till och från sen vi slutade.. men det var sååå kul att prata gamla minnen.vissa sämre än andra :P
Linneas granne thomas var där för en gångsskullockså:) å hans kompisar Tommy och Benny..hmm det var nog alla hehe :P just ja.nån Mikaela också..  ja sjukt kul var det iaf.. de som var kvar till sist drog hem till thomas på efterfest :O eller vad man ska kalla det haha.. jag å valeria tänkte först sova kvar hos Linnea- men jag pallade inte med det. ville vakna hemma :) så jag var nog hemma vid 3.tiden i morse;) haha.
jag är däremot lite smått besviken på att folk är så dåliga på att höra av sig :/ det går faktiskt att åtminstone tacka nej  i ett sms. det tar inte ens en minut att skriva ett sånt. då känner man sig ganska. hmm vad ska jag säga. bortglömd? bortprioterad? som en knäppskalle? ja jag vet åtminstone att många tycker om mej ändå. det är det viktiga..

söndagen har bestått av att städa, tvätta och umgåtts med Marie:) vi har bara slappat, ätit godis och naturchips . hehe..och snart kommer min store starke man och håller mig sällskap;)

nä nu blir det väll att slappa lite

kisses/SweetEm

bejbi we can make it if whe are heart to heart
är det på riktigt nu?det pirrar lite i magen iallafall
och saknaden. den känns inte på samma sätt som för. förr var jag näst intill besatt. nu känner jag bara. en slags ro. ro i själen. så här bra har jag inte mått på flera år känns det som.. jag vill inte sabba allting igen. Jag vill inte må dåligt .så det tänker jag låta bli med. jag ska bli lycklig:)



Favorit i repris;)

En kul grej

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Aa:) haha mm min fina syster:)

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
De hade varit sjukt kul:)

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Vad bra, d glädjer mig:)


4. Vilket sms blev du mest berörd av? 
hehe vad har du gjort nu?:P  

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Mm så oroa dig inte gumman:)

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Jo vet hon sa det till mig också.

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Ojdå var du så nervös.

8. Vad vill du höra mest av allt?
men då, så ska d ju inte vara..

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Tack för idag gums:)

10. Din romantiska replik?
Ja jävlar.

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Det är piss.


Bejbi you rock my world


Det har inte blivit så mycket skrivande .
jag tänkte bara summera helgen lite grann.
I fredags så var jag och syrran på Jacobs studentmottagande.. så otroligt roligt! Jacob är mammas gamla dagbarn som jag nog inte träffat på minst sju år!! helt otroligt att få se honom igen:D det var jättetrevligt. började nästan gråta när jag och Linnea fick se bilder på honom och oss när vi var små och när han gick hos mamma..
lördagen åkte jag och Micke till västerås på rod and custom träff. en liten träff men skoj ändå. fanns många fina godbitar.. ja bilar då alltså haha;) ska fan ha körkort snart . klarar inte av en till sommar utan körkort haha :) det gick bra att köra idag iallafall. trots att jag körde med Pablo. fick beröm dessutom .(som bekant så gillar jag itne att köra med pablo för han är typ överdrivet petig. fast det kanske är bra iofs).
sedan var jag och Micke på bio.. innan bion käkade vi i "kungshallen".. vi såg filmen "knowing". sjukt bra film som handlar om jordens undergång!! 
efter bion gjorde vi något som jag faktiskt aldrig gjort direkt efter en bio film: vi drog till Moonshine och drack alkohol och rockade loss;) först mötte vi Kim på centralen.. det var en riktigt rolig kväll och jag träffade och såg många kända ansikten. alltid lika kul:)
så det var en händelserik lördag hehe..
söndagen var jag på Challes kalas som hon hade hemma hos sin mormor. hennes mormor var där, hennes morfar, mamma och nån annan som heter Kurre. vet inte vem han är:P  så var Challes närmsta släktingar och vänner där. bla. Rami och Nathalie  som jag känner sen innan:) vi fick både korv med bröd och kycklingpastasallad till huvudrätt. och till efterrätt fick vi: två sorters tårtor, cupcakes(amerikanska muffins), kladdkaka med grädde och två sorters sockerkakor. sjukt gott allting hehe..

sedan har det inte hänt så värst mycket.

föresten. jag  hamnade på reservplats på skrivarlinjen. men jag ringde och tackade nej idag. riskerar att bli arbetslös om jag inte kommer in eftersom jag måste säga upp mej isåfall:/ såå nä det får vara. jag ska klara körkortet och fokusera på det nu. så söker jag igen nästa år. det går fler tåg:)

nu ska jag äntligen slappa i soffan;)

kram och puss/SweetEm

RSS 2.0