Bra sagt

Han sa: Använder du BH? Du har ju inget att stoppa i den
Hon sa: Du använder ju byxor ... ... .


----------------------------------------------- ----------------------------------------------- ---------
Han sa: Ska vi försöka ändra ställning ikväll ?
Hon sa: Det var en jättebra idé, du stryker och jag sitter i soffan och
sover!

----------------------------------------------- ----------------------------------------------- --
På en vägg på damtoaletten . 'Min man följer efter mig överallt'
Skrivet precis under . 'Det gör jag inte alls' ... ...

----------------------------------------------- ----------------------------------------------- ---------
Varför är gifta kvinnor tyngre än singelkvinnor?
Singelkvinnor kommer hem, ser efter vad som är i kylen och går och
lägger sig!
Gifta kvinnor kommer hem, ser efter vad som är i sängen och går till
kylskåpet!

----------------------------------------------- ----------------------------------------------- ---------
Mannen: Gud, varför gjorde du kvinnan så vacker?
Gud: För att du skulle älska henne
Mannen: Men, varför gjorde du henne så dum?
Gud: För att hon skulle kunna älska dig


hahahaha... njut tjejer, njut;) 

jag läste i tidningen att det börjar bli inne med tjejsex.. åså läste jag en insändare som en tjej skickat in om sin kille. de hade vart ihop ett år stod det. å tjejen hade inte fått orgasm på hela deras tid ihop:S asså herregud vilken looser till kille !!!!

tråkmåndag


snälla säg att det varar för evigt.snälla, säg det..


idag är jag hemma från jobbet. vågar inte gå ut med tanke på min mage :S men det blir nog bättre sen.. ska jag vara ärlig så är det jätteskönt att slippa gå utanför dörren..fast lite trist är det ändå att bara vara hemma..saknar min micke... borde äta nånting. men har ingen matlust:( har ingen lust till nånting.


"älskling, om man har ont i huvudet, har man ont i hjärnan eller resten av huvudet då?"


image27

söndag


hallo..
ja lite bättre är det nog nu.. men mådde skitilla igår å var tvungen att spy:( så blev ingen fest. gick t.o.m. å lade mej tidigt igår.. orkade inte vara vaken.
idag har magen vart knepig,så blev ingen träning :( jag som skulle köra micke metoden å allt haha! men det blir ju fler gånger , men iaf.. tänkte att det inte är bra att träna på tom mage :( så jag åkte till mamma istället. eller aa det skulle jag gjort ändå, efter jag tränat.. men då var jag där lte tidigare istället. linnea var också där.trevligt å mysigt å komma hem till mammsen en stund :) det är alltid lika tryggt och varmt att komma hem. är ju trots allt mitt barndomshem:) vi käkade och sen tog jag ett varmt , härligt bad.jag behövde det verkligen. och micke har ju inget badkar hemma, så jag hade verkligen saknat det! sen fikade vi å så är jag hemma nu igen:) skulle försöka fixa min dator, men fixar det sen om jag tar den till micke nångång hehe..  kom på en sak när jag var hemma också.. senaste bilderna som jag har insatta i album är från sommaren år 2005 :S måste framkalla nya. har iofs nya kort från förra sommaren fram till nu typ.. men däremellan har jag glömt :P kollade på några gamla kort på mej från när jag var 15.. ser fan fortfarande likadan ut;P haha.. hittade bla ett kort när jag står med en gitarr i högsta hugg med johans iron maiden t-shirt på mej. lite kul att hitta bilder man glömt bort hehe.. jag hade rosa hår ett tag också. jag trodde att jag var punkare/hårdrockare hehe :) jag gick omkring i en svart, lång rock ett tag också. och svarta kängor med stålhätta på  haha..ja alla har vi haft våra perioder..

ja imorron är det jobb igen.viiill inte!fast mår jag såhär konstigt så kanske det ändå är bäst att vara hemma :S jaja.. det visar sig..

god natt . eller nått.

image26

emel


nä nu tänker jag fortsätta vara tjurig..
är bjuden på fest.men jag är sån jävla toffel. å nu är det ändå föresent att gå :S är itne min typ av människor, men ändå.. gratis dricka.. men men.. jag mår faktiskt illa.. å har inget att ha på mej. å är ful.. så jag skiter nog i det ändå.
får sitta här å tycka synd om mej själv istället haha :P 
aaaahhh. är så jävla förbannad på mej själv!  orka . alla andra har ju så roliga liv. å är skitsnygga.

drömde om en massa kissekatter inatt föresten. jag och micke hade fått dem av nån å vi skulle sälja dem vidare , å behålla en. först var det fem, men sen var det helt plötsligt 15 ! 


kallt

ja nu är verkligen vintern här.. man fryser ju när man går ut:( vill ha sommar å sol!

Jag satt och kollade i min blogg, å kom å tänka på att det borde vara den 11.e snart. å hoppsan, det var visst idag haha:) grattis till mej å micke ;) 1 år och 1 månad hihi.. *lycka*


Jag har vart på kurs i helgen som sagt.. "de livsviktiga åren under 3" hette kursen. det var faktiskt kul å riktigt intressant. nu känns det lite roligare att jobba igen. får väll se hur det känns efter nästa vecka å om jag säger samma sak då haha;) vi har iaf en massa nya å roliga ideer som vi vill genomföra på våran avdelning :)

ja annars är väll allt som vanligt.. måste kunna alla jävla repliker på teatern. det börjar dra ihop sig:S funderar fan på att skita i det. är så mycket nu känns det som. men får väll öva, öva, öva. fast kanske jag borde hoppa av teatern. men marie säger att hon vet att jag kan bara jag ger allt.men känns som att det inte är något för mej längre. är ju trots allt dansa jag vill göra.. jaja.. får la se hur det blir.


ibland önskar jag att jag vore någon annan..har ni känt så någon gång?jag är ju lixom bara emelie.. micke älskar ju mej för att jag just är emelie. men borde jag inte älska mej själv också?? jag menar, jag vill lixom bara passa in någonstans..
å ush.varför skulle jag klippa mej??:( nu ser jag ju bara ännu värre ut:( ångrar mej verkligen.

image28



torsdag


börjar man bli gammal eller nått när ens kompisar börjar planera och skaffa barn?:S känns konstigt på något sätt.själv är jag hur omogen som helst.. och nu menar jag inte att ni gör fel. alla väljer vi att leva på våra egna sätt. bara det att jag är så långt bort från att skaffa barn som man kan komma. just nu.. kunde ju iofs vart annorlunda om omständigheterna inte var som de var nu:P eller vad man ska säga hehe..
 

uuuush.. jag ska på kurs heeela helgen :S med en kollega.. kommer ju knappt ha nån fritid denna vecka. blir ju som att gå i skolan. å så lägger idioterna kursen samma helg som det är fars dag :S


och föresten.. facebook, hur bra är det..egentligen?? läste Schulsmans spalt i tidningen igår morse om att han ratar facebook, å jag kan inte annat än att hålla med.. men vadå?vampyratacker?? hur låter inte det egentligen?? känns som  att facebook är som lunar, fast värre. barnsligare. visst.  jag gillar facebook eftersom det är kul att hitta folk från sin gamla skola,. gamla bekanta åså- men egentligen. när blev det så svårt att bara lyfta på telefonen och ringa egentligen?? men jag kan erkänna att jag är kass på att ringa jag också . å jag går alltid på saker som facebook, lunar m.m. haha..

nu låter jag som en gnällkärring.. så jobbigt är inte livet.. jaghar det ganska bra trots allt..ibland.. lite grann :P 


kanske man ska sova.. jag öppnar imorron . kvart över sju..tiiidigt som satan hehe

puss hej <3

Nalle2


kärlek


när livet vänder
när jag hittat dit jag söker
då ska jag le igen
så länge musiken spelar
är jag lycklig
så länge du lyssnar
är jag din
jag är din nu.
jag visste det från början.
när du famnade om mej, då förändrades jag.
vad kan det vara, denna kärlek?
kärlek så stor.


Tack micke. du är en ängel <3

det är konstigt. livet. vi lever i tron om att saker ska ordna sig. att saker blir som de blir. att vi styrs av ödet. vi människor är så upptagna med oss själva. vi ser inget annat än våra egna liv. vilket är ganska uppenbart.  nää nu tappade jag tråden.. tänkte iallafall berätta att jag läser en så otroligt hemsk bok för tillfället . "den som vässar vargars tänder". så otäck så jag nästan mår illa.. den handlar om sexuallitet, besatthet, svek och hämd. att vara annorlunda. kränkningar som du inte ens skulle kunna tänka dig existerar. om sjuka människor som kan förvandla en annan människa så pass mycket så att hon aldrig mer blir sig själv igen. om hat och kärlek. annorlunda kärlek. smärtsam kärlek.kvinnohat och psykisk barnmisshandel..  läs boken.ni kanske lär er att livet inte är perfekt, men att ta vara på det man har.  att det finns sjuka människor i världen. människor som man kan tro förtjänar att bli dåligt behandlade,men som egentligen inte gör det. om missanpassning och misstro. att leva i ständig skräck eller ensamhet.  kanske är det så att de som lever i ensamhet lever i skräck?? de är rädda för omgivningen.för sig själva. att de ska skada någon. eller är rädda för att bli skadade.  jag börjar förstå nu. förstå de människorna.. jag förstår andra bättre än vad jag förstår mej på mej själv. jag är ett enda stort mysterium. jag vet knappt varför jag skriver det jag skriver..  det enda jag vet att jag har så mycket kärlek att ge.  jo kanske är det sant som det sägs, att vi har en skyddsängel...och är det sant att vi inte föds onda? att ondska är något som växer beroende på hur vi upplever livet och speciellt våran barndom? jag skulle tro det. vad är då lycka? Lycka är det bara vi , var och en, som kan känna. uppleva. vi vet inte vad riktig lycka är,föränn vi upplevt det. på våra egna sätt.


image23


god natt/morgon:P

nej idag/ikväll ska vi inte vara negativa :P

det blev skräckfilmskväll med vin, cider och snacks hos anette ikväll hihi:)andres var också där.. blev en lugn kväll. ganska skönt för en gångskull. jag tål fan inte alkohol längre asså haha

jaha.så finns man på youtube nu också;)

micke , jag älskar dej lilla gubben! you and me 4-ever, no matter what!<3

puss hej hallonsaft


image23


god morgon!!!

grattis Lena för den lille :)

jag ska berätta en liten hemlighet ..
enda sedan jag var runt 16 år har jag gått omkring med en lapp i plånboken med olika förslag till barnnamn som jag skulle kunna döpa mina barn till;)


asatron är ganska intressant faktiskt..att man inte pratar mer om det i skolan egentligen.. visst, det är en tro som inte existerar på samma sätt som andra religoner, men det är ändå en tro. som alla andra..

RSS 2.0