färger

svart
blodrött
grått

och kanske lite rosa också

ett hav av magiska under
ett hav av skratt och gråt

res mej upp

skrämmande

Ja ibland undrar man ju vad meningen med livet är,. och varför finns det så sjuka människor i världen? för alla föds vi ju goda.  och drömmar.hur uppstår dem? varför drömmer vi? och trots allt elände i världen, så finns det så jättevackra platser i världen som man inte kan beskriva . samma sak med känslor. känslor går ju absolut inte att beskriva.  hur mycket man än vill. 

imorse vaknade jag vid kvart i 6 å var jätteförvånad över att klockan inte hade ringt.så jag ställde om den till kl.6 , men kom på att det var bäst att gå upp . hade glömt vilken tid jag började,men trodde det var halv 9. för jag trodde det var tisdag.så jag gick upp å pussade micke på pannan som jag brukar göra när jag går upp i veckorna. sen när jag gick på toa så tänkte jag : hmm vilken dag är det egentligen?? så kom jag på att det var lördag,så jag gick å la mej igen.haha..tänk om jag hade åkt till jobbet å allt :P   nog för att jag ska till Jarlaberg, men det är ju inte föränn ikväll haha;) vi ska ha personalfest :) eller aa, det är föräldrarna som har ordnat det. så det blir ju både personal och föräldrar. å jag ska ha min nya klänning på mej :D den prickiga som jag köpte i somras å som ingela fixat åt mej. hon blev äntligen klar igår :D jääj..

annars är la allt som vanligt..


joo . jag drömde en kuslig grej natten från torsdag till fredag .. jag läste om stureplansvåldtäckten å det i punkt.se på vägen hem i torsdags. å tänkte lite på det där med våldtäckter.typ hur de tjejer som blir våldtagna kände under själva grejen, efteråt m.m.
å sen på natten så drömde jag om just detta :S
jag drömde att en kille förförde mej och vips så hade vi sex mot min vilja. han var inte våldsam, men det var ändå våldtäckt.. å efter det förföljde han mej vart jag än gick.. han skickade läskiga saker till mej på posten,. bla. rakblad och knivar.. sedan tog jag mod till mej och anmälde det till polisen. å ett utav mina barns pappa var med haha. han var advokat, vilket han är på riktigt..
det var så skrämmande allting.. jag minns ännu känslorna i drömmen. de kändes så äkta..  annars när jag drömmer så brukar jag aldrig känna nått. men detta kändes som att det var på riktigt. jag kände äckel, avsky, hat å rädsla på en på samma gång.så nu kanskse jag vet ungefär hur det känns.. så ni som upplever detta på riktigt ,(killar också.för det kan hända), ge inte upp. och ni är absolut värda mycket mer än de där svinen som gör sådanna saker..  det är en skrämmande och kuslig värld vi lever i... take care
bye bye

image23

Tjejen som inte skulle funnits




en tjej hade som användarnamn på sin msn: "livet var inte menat för mej".. då kom jag å tänka på mitt liv. att jag faktiskt egentligen inte skulle funnits, eftersom jag var för liten i mammas mage.men jag höll mej kvar.. så tänk om mitt liv är som hans liv i "butterfly effect" ?  har ni sett den filmen??toppenfilm.  micke tyckte den var läskig thihi:P

Igår hjälpte vi Linnea att flytta.. jag kom lite senare, när hon redan fått in alla grejer i den nya lägenheten.. det var faktiskt en ritkigt mysig liten etta.. mååånga garderober. ett mysigt kök.ganska stort faktiskt. en stor toalett. ett stort vardagsrum med sovalkov. jättefint.. blir så avis. vill också ha det lite större ju.. är stolt över linnea. hon har fått tag på en egen lägenhet. hon står på egna ben och är stark. hon pluggar till något som hon vet vad hon vill bli.. å jag är den misslyckade tvillingen:(  låter som att jag tycker synd om mej själv. men nej, jag bara konstaterar hur det är.. många säger att jag är en stark tjej. men varför känner jag mej inte stark?? inte innerst inne.. vill bara må bra. helt bra..undrar hur det skulle varit om jag inte fötts alls?? då skulle ju ingen saknat mej. då skulle de inte ens vetat att jag funnits, å då skulle jag inte rört till det för en massa folk. . jag tänker absolut inte ta livet av mej, och jag vill leva.men funderar bara över hur det skulle vart om jag inte fötts alls..jag är tacksam över att få leva, det är inte det jag menar.. jag lever för min familjs skull..  och kärleken.


jag har iaf ett jobb.. men roligt jobb då. visst.jag ska inte vara otacksam för det jag har. men jobbet gör mej ju inte speciellt lyckligare. vet inte vad jag vill :( med nånting.. livet är enda stor ,smetig, utkladdad gröt. jag skulle behöva bo själv. det vet jag att jag behöver.  eller bo större. vill bara att micke ska förstå ju:( jag är tácksam för att jag får bo här. men får ju inte ens plats med alla mina grejer. visst.jag har mkt kläder.men jag är tjej. så är det bara.. jag blir ju sönderstressad. speciellt när jag får göra allt själv också. diska å städa åså:(  skulle jag bo ensam så skulle jag få göra allt själv ja, men inte ha nån att tjata på... ibland är det bättre att leva ensam.då slipper man bli sårad.. kanske jag ska fly som jag brukar??det brukar ju lösa vissa saker iaf.. man kanske inte ska chansa här i livet?det kanske är fly man ska göra? men nej, inte denna gång. jag får inte..jag älskar min micke. över allt annat.. trots att vi tjafsar.trots att vi bor litet. trots att vi inet är överrens om saker å ting..trots att jag är så svartsjuk så att både han å jag blir galna. det är ju iofs mitt eget fel och jag jobbar på det..Jag tänker för mycket..jag gör småsaker stora...men jag är sån. jag kan inte rå för .. jag ska försöka vara tacksam för det jag har istället. vänta och se helt enkelt.

livet är för komplicerat för mej :( vad är meningen med livet? jag tror jag vet: "lycka". att känna sig älskad utan svek. jag skrev en dikt när jag var ungefär 13 år om vad kärlek är. ganska kloka ord från en så liten tjej.den var såhär:

Vad är kärlek?
Det är en stor fråga det.
Vad är kärlek?
det är är det inte många som vet.
Varför vara otrogen
när han lovat vara trogen?
varför älska honom med hela hjärtat mitt,
när han ändå inte älskar lika mycket med sitt?
varför älska,när det ändå inte betyder något?
det är en stor fråga det.
vad är kärlek?
jo det vet jag.
att känna sig älskad,
utan svek

:)
stora ord från en så ung tjej faktiskt... å texten stämmer ju.. och jag är glad att jag inte är tjejen i dikten längre.
micke, jag älskar dej så mycket, och jag vill tjämpa. jag vill överleva livet tillsammans med dej. men då måste vi samarbeta..jag är fortfarande kär i dej min fina micke..

jag är bara förvirrad... ska inte tänka såhär mycket.. nu gör det ont i bröstet igen :( ångest...försvinn!!

jag borde inte skriva om allt detta. men skit samma. de som vill snoka, snoka på ni..  å de som verkligen bryr sig, läs och försök förstå.. jag vet ändå vilka som vekrligen bryr sig.

men kort och gott, jag älskar livet och vill faktiskt leva.å tänker inte ge upp. så enkelt är det.. sen så finns det förstås både ljusa å mörka episoder i livet.
Jaja..det var iaf skönt att få skriva av sig lite grann.. eller ja,ganska mycket..  jag kanske är allt för öppen.men det är jag helt enkelt.. om du inte gillar mej, så  låt mej bara vara isåfall.. detta är emelie, och jag är som jag är.jag ser ut som jag gör, jag går som jag gör, och jag lever som jag gör..känner mej så vanlig och tråkig.. men  jag vet iaf en person som tycker att jag duger som jag är. som, älskar allt som är emelie:) tack bejbi! <3

och micke, jag älskar dej mer än jag någonsin vågat drömma om!! jag mår bara inte så bra just nu, och jag hoppas att du har överseende med detta:( vill bara bli mej själv igen. *kyssa och gosa på min micke*


image23




Ett år!


igår firade jag och micke ett år!Vi hade det jättemyspysigt..hihi.-tack för ett underbart år av obeskrivlig lycka! <3
jag lagade mat för en gångskull:P Lasagne med massa grönsaker. och vaniljglass med varma hallon och blåbär till efterrätt.. och kärleksmums och blåbärsmuffins hihi.. jättegott:)  hade tänt en massa värmeljus i hela lägenheten. det är så fint.. speciellt när vi bor så här litet. det blir ännu mysigare då på något sätt. 

jag vill ha en liten voffsing! jag vet att det inte bara är att skaffa..man måste ju ha tid.. men ändå. jaja.. det kommer väll det också nångång.. 

idag har jag haft nån konstig glad men ändå inte känsla ,inom mej:S knepigt..

image16

En bra dag!


Idag var Nettis tillbaka på jobbet:D hihi.. myspys.. vi kom överrens om att vi skulle sova tillsammans på en varsin mardrass i vilorummet inatt och att thomas å¨micke skulle sova med varandra så de slipper vara ensamma haha. lång historia det där;) men vi har det kul:) det har faktiskt varit en relativt lugn dag idag.. lite skrik å mycket bajs å lite spyor.. men sånt är livet.. 
och för ett ögonblick idag så kände jag att livet är underbart. trots att det bara var en liten liten känsla nånstans innifrån, så kändes det skönt . det var längesen jag kände så. kanske jag börjar bli mej själv igen?? eller den jag tror att jag är.. eller så tror jag bara att livet är så ibland. fast det inte alls är det.. vet inte jag. jag är ju bara människa..
jag träffade Sofie efter jobbet idag:D vi gick å fikade på ett cafe som heter "muggen" och som ligger på Götgatan. vi snackade en massa..trots allt surr å den höga ljudnivån.. det var skönt att få prata av sig. om livet i allmänthet. om jobbet. om hur jag har det hemma..allt. vi hade faktiskt ganska djupa diskutioner :)det var skönt att höra att jag faktiskt inte är ensam om att tänka si och så om saker och ting. att jag inte är ensam. att det är ok att göra fel . det är ok att inte vara perfekt..det är ok att inte vara lång, blond och pinnsmal. för det är faktiskt utstrålningen som är det viktiga.. och ska jag vara ärlig så tittar jag mer på tjejer som har former än de som är smala.. sånna tjejer strålar mer på något sätt. det ser ut att må bättre faktiskt.. nu lät det där knäppt.men tjejer, erkänn att ni kollar på andra tjejer? tror det beror mycket på konkurrens. nämen te.x när  E. var ny på mitt jobb. jag gillade henne itne så mkt först. för jag var ju yngst å "snyggast" , men så kom det en till som var lika gammal som mej. jag tålde inte att de andra sa att hon hade fina kläder te.x, för jag var ju ung å snygg å ingen annan typ.. men guuud va löjligt det låter. efter Romresan så förändrades det där faktiskt.vi pratade mer och nu är vi vänner :) eller kollegor då. men jag vet vart jag har henne.. så jag tror att man måste ge varandra en chans. precis som att man själv måste chansa här i livet..  
 det var nog allt från mej ikväll:P skitkul med en egen blogg hehe..
hahaha det är jag på bilden;) från festen i helgen.. skojskoj..

image15


hejsvejs <3

Kärlek

Dikt

jag vaknar utan dej, denna morgon.
Doften av kärlek, ligger kvar.
Kärlek, som aldrig försvinner.
jag blundar, och där finns du.
Varenda sång på radion, handlar om oss.
Varenda leende jag ler, ler jag för dej.
Ingen kan göra mej så lycklig, så som du.
Från det där ögonblicket, visste jag.
Jag kan se det i våra ögon.
När kärleken blir så stor, som den någonsin kan bli,
släpper jag aldrig taget.
När gränsen mellan dröm och verklighet suddas ut,
känns känslorna äkta , denna gång.
jag öppnar mina ögon, och här finns du.
jag förlorar dig aldrig.


image14

Empty

jahapp. nu sitter man här igen..  med önskan att få skriva av sig.skriva någonting ..men jag har ingen fantasi längre. jag har inget att skriva om :S står typ helt still.. jag kan väll iallafall börja med att berätta att jag jobbat som vanligt idag. ungarna är ganska mysiga faktiskt. när de sover.. haha..   sen mötte jag micke i Sumpan. han mådde inte så bra idag:( lilla älsklingen.men han gick å tränade iallafall.. för när han tränar så mår han bra..- det gör jag också egentligen.. men har haft sån hemsk hosta de sista dagarna:( skulle fan inte ha krökat i helgen.  ibland kan man undra vad meningen med livet är?? funderar inte ni på det??typ ,jämt?? när hittar man sig själv??  jag kan ha hittat hem nu..men hur vet man?   vad blir man lycklig av? de flesta som känner mej vet ju att jag är såå beroende av kläder.hur mycket jag bara älskar att shoppa och strö pengar omkring mej.. men är det verkligen värt när pengarna är slut innan man får löning igen i slutet av månaden??  jag tror att lycka betyder olika för olika personer. men total lycka för mej är kärlek!  att ha någon att komma hem till varje dag. att bråka med. att älska och älska med. att förlåta och förlåtas av. någon som man kan dela sitt liv med.. men ändå får vi inte glömma våra vänner och familjen.. jag tycker synd om dem som inte har någon familj. ´för mej är familjen mycket viktig. min tvillingsyster är mitt allt. mitt kött och blod. utan henne vore jag inte hel.  vi människor glömmer bort att älska..
nää ush ,nu svamlar jag bara en massa :S   känner mej så tom..
vill skriva skriva skriva!!! men går inte.. äsh.. ska väll inte tvinga fram en massa ord..
nu är det snart torsdag. min å mickes 1årsdag hihi:) <3  *lycka*

Linnea och Jag




Höst

Jag kan inte låta bli att tycka om hösten,trots kylan och mörkret. Tända ljus är så fint. och alla vackra färger i naturen. Jag tänker nog faktiskt börja fota lite mer på naturen åså. det sa jag iofs för ett år sedan också. men nu ska jag försöka få det gjort. Jag har så mycket att göra hela tiden bara.

image8

Lyssnar jag noga
Kan jag höra löven falla
Tittar jag ordentligt
kan jag se vattendroppar av kristall


Välkomna till min blogg!

ja så ska man försöka sig på det här med en egen blogg då:P orka med att skriva på lunar någe mer:(   föresten, jag heter InTheBackOfAPlymouth på lunar ,för er som vill kika;) har skrivit ganska mycket där. 

Jag älskar att skriva egentligen. men har inte blivit så mycket på senaste tiden.. tycker om att skriva om  mina tankar.vad jag känner. och att få respons för det jag skriver. jag har skrivit dagbok sedan jag var liten. men det känns faktiskt bättre på nått sätt att skriva så att folk runt om kan läsa. så de kan försöka förstå. vissa kanske inte ens bryr sig. men då har jag iaf fått göra min röst hörd. skrivit av mej. jag har så otroligt mycket inom mej.  har ett kaos där inne :(
jag känner mej ganska tom för tillfället :S vet inte om det kan vara för att jag är bakis eller trött haha:P  skrev precis i min blogg på lunar om gårdagen. sjuuuk kväll!   ni är underbara, mina vänner! <3  

tack micke för ett helt underbart år!! på torsdag är det våran dag hihi:) jag älskar dej så mycket. känslorna blir bara allt starkare för varje dag som går. har aldrig känt såhär någonsin! <3  jag är så kär hihi:)


image1


Varför är det så svårt?? svårt att andas :S slits hit och dit.. jobbet är tjämpigt också..men vi ska överleva livet.tillsammans. även fast det är svårt att leva. även fast det finns så mycket som är svårt, så slutar jag aldrig älska dej!  jag är inte mej själv längre :( känner mej inte alls som den vanliga emelie. och det gör ont i mej att se dej må dåligt:(   hjälp mej att andas.. hjälp mej att finnas till.. jag orkar inte detta mer.. jag glider ner i hålen gång på gång. jag är så trött.. speciellt på tårarna. ändå kommer dem.  vill inte vara emelie mer. eller en glad emelie.som känner att hon lyckas.. men ingenting går som planerat. .. jag vill verkligen leva. jag vill ge allt. å jag vet att jag kan.. försöker tänka på dem jag älskar mest. dem jag bryr mej mest om.. men då blir jag bara ännu mer lessen. vill inte att ni ska se mej såhär:( speciellt inte du. under ytan ligger det  bara å gror. all ilska. all oförståelse. rädslan.framförallt rädslan. rädslan att förlora dej. men ändå så håller vi på som vi gör ibland..så många tankar.så många gåtor utan svar. jag älskar dej så det gör ont.. känner mej otillräcklig. känner mej minst i hela världen. som ett tomt skal utan nått innehåll. kanske jag behöver hjälp på riktigt?? eller bara ta tag i mej själv kanske..  känner mej död men levande. känner mej som världens sämsta just nu. kanske jag är det? världens sämsta flickvän. egentligen borde man leva själv för att slippa bli sårad. men jag vill inte leva ensam.. jag trivs i ditt sällskap. jag trivs att ha människor runt om mej..  jag är så trött.. trött på att fly. jag tänker inte fly längre. så fort jag har haft det svårt i mitt liv så har jag flytt. jag vägrar göra det nu. micke, du är den underbaraste kille jag någonsin träffat! så omtänksam.. jag släpper aldrig taget..  jag älskar när du pussar mej på pannan. jag älskar när du kallar mej för din ängel. jag älskar att bara känna dej nära. jag älskar att veta att du är min! fina micke, jag älskar dej!
image3


RSS 2.0