sjukt

räknade ut att jag röker typ 16 paket cigg i månaden :O det blri typ 1500 kr!!!! som jag eldar upp.. fan va  sjukt! ska sluta nu på en gång men dessa dumheter:P
dessutom ska jag sluta festa så mycket som jag gör/gjort.. har fan itne råd. varken röka eller dricka..  lagat mat har jag ju börjat med iaf så det är ju avklarat hehe!

jaja..

kaos på jobbet p.g.a brist på information. orkar inte förklara allt..Men kan iaf säga att jag och en kollega var ensam från halv 8 till 9 på 20 UNGAR!!! irriterat som fan. men börjar faktiskt bli ganska trött på det där stället ibland..redan haha.. men det ska nog bli ordning. 
så jobbade jag över eftersom vi satt och planera.. så jag har jobbat 12 och en halv timme idag.. plus att jag övningskörde 6.20 i morse och gick upp kl.5 :S snacka om att jag är övertrött!!
och han jag hyr lägenheten av skulle komma förbi så jag kunde ge honom pengar för hyran å det.men nää inte har han hört av sig eller kommit än inte :S blir så trött på människor.

ser fram emot en lugn och skön helg.utan en massa festande!! skulle egentligen till Debaser och moonshine på lördag.men har verkligen varken råd eller lust med det längre.. blir mys och filmkväll imorron och på lördag med vänner istället.. mycket bättre..
så ska jag fokusera mej på träningen nu.. Micke puschar mig en massa så nu ska jag bli stor och stark;) haha..

ska bli en ny emelie;)

puss hej



kom äntligen med på bild  på southern streeters hemsida från i helgen:P jag som klagat två år på att jag inte kommit med haha


jul jul strålande jul...


Morsning korsning!

helgen var jätterolig:D var på ss (southern streeters).. träffa massa roliga människor:)
å jag tänker inte berätta vad jag gjorde igårkväll haha

och på jobbet är det helt okej iaf:) lite rörigt just nu men det kommer nog bli bättre ordning. å barnen har börjat tycka om mej mer och mer hihi=)

har börjat träna en massa styrketräning nu!! å micke är min rådgivare hehe :P

jaja..
sova snart kanske ?!
puss hej

is it a good feeling? or just an ilussion?





MIN DRÖMBIL :D dodge challenger..

Goodbye my lover

My heart was blinded by you

Jag blir så frustrerad när jag märker att jag har så mycket kärlek inom mej,
men ingen att ge den till :( 
Jag har under denna tid börjat märka kärleken inom mej själv.. Jag vill ge så mycket.och saknar det..
hela min själ och mitt hjärta.. jag vill ha så mycket tillbaka..
kärlek snälla kom tillbaka!
jag vill vara sådär kär igen.. så där sjukt lycklig så man inte vet vart man ska ta vägen och man inte kan sluta le..
Jag älskar dej fortfarande.. men när jag vänder mej om finns det ingen där. ingen att hålla om på natten. ingen att skydda och skyddas av.. du är borta.. Du fanns där..Finns du kvar? jag vet inte... dock finns du inom mej. i evig tid..
Jag är som en tom vas..svart som natten.. jag fyller vasen med de tårar som fnns kvar.  jag viskar tyst mina önskningar.. jag kysser den när ingen ser på..jag kysser dina läppar. om och om igen,som jag alltid gjort, trots att du inte finns mer. Jag har sett dig le. jag har sett dej gråta. Jag har sett dig sova en stund.. Jag kan fortfarande känna doften utav dej. jag håller fortfarande din hand när jag sover.. hejdå min älskling. hejdå min vän. du har varit den rätta för mej...
 
jag saknar det vi en gång hade. kommer det någonsin åter? eller är allt trasigt?
jag försöker bara låta allt vara. Jag försöker bli hel och finna den rätta vägen..  men ändå haklar jag hela tiden tillbaka.. varför?


Kärlek.

vad är egentligen kärlek?
jag letar svar inom mej själv.. allt jag har kvar är det inom mig.jag kan nästa känna det.. lyckan. jag kan snudda vid dess andetag. dess hela existens. ungefär som när man snuddar vid en vålnad. Det finns någon där, som man inte kan ta på. som inte syns. som inte känns. som bara är.
behöver man verkligen någon för att känna sig hel? jag skulle nog svara Ja på den frågan..
Livet är som en karusell: Det gör ont om man hoppar av i farten..
och är ett steg framåt rätt riktning om man står vid ett stup?
Vågar jag chansa en gång till efter att ha chansat så mycket förut?? eller två gånger till.eller tre.
allt jag har kvar är mej själv. det kommer jag inte undan. för är det någon som man aldrig kan fly ifrån så är det sig själv..
Jag tror jag hellre lever ensam om jag inte finner dej igen. kärleken..
varför slösa bort sin kärlek på något som kanske ändå inte känns lika stort och underbart som det gjort innan? varför ge så mycket om man ändå i slutändan kanske förlorar?
livet sköljer bort oss...
men ändå blir jag stark.  

läkningsprocessen har sin början.. men tar den någonsin slut? och hur tar den slut? 
en del av mej vill ju tro att du kommer tillbaka...

to win some. or lurn some.



helgen

det är såå skönt att det äntligen är helg!!! man uppskattar verkligen helgerna när man jobbar och sliter hela veckorna. jag har även börjat uppskatta ensamheten och lugnet nu också.. trots att jag känner tomhet och saknad. I`m mixed up;)

ikväll 21.30 är det sing-a long på kanal 3. det avsnittet som jag , linnea och anette var publik i :D så titta noga om ni ser oss. vi sitter längst fram vid scenkanten typ;)


igår var jag, Nettis och thomas på "monsters of tribute" :D det var verkligen asskoj!
Jag och Nettis åt först på pizza hut hihi.. så mötte thomas oss där och sen åkte vi till Annexet =)
var cocverband som spelade.. men bra ändå hihi..
drack öl och cider å hade jättekul faktiskt hehe.. träffade dessutom en pappa till en utav barnen på nya jobbet haha ! han var rätt så kanon kändes det som;)
hmm och nettis raggade åt mej :S . gick ju iofs ganska bra ja:P (alltså hon raggade inte åt mej på den där pappan haha).

idag så har jag varit och tittat på världens sötaste lilla kattunge! tingade den och får hem henne i December :D åh vill ha henne nu nu nu! hihi.. såå sööt..hon är en svart långhårig blandis mellan ragdoll och brittisk korthår..  hon ska heta Daisy tror jag. fast funderar  lite på Dolly eller Molly också:P men tror det blir Daisy:)
efter jag varit där så hälsade jag på mamma en stund . åt lunch och fikade.. sen slappade jag en stund innan jag åkte hem hihi :)

ja så sitter man här igen nu da:P vid datorn hehe.. men blir nog lungt ikväll tror jag..

puss hej leverpastej

memories

läser gamla dagboksinlägg på lunar och hittade dessa:


emelie till micke:
"älskling, vad händer om man bara blir mer å mer kär för varje dag?"
micke:"det är väll lite det som är meningen?"
emelie:"jamen,tänk om man spricker?eller om det kommer spruta kärleksmums ur öronen? micke: "hehe va söt du är".



"men du ska iaf låta bli å ramla sönder, för det blir bara jobbigt att laga och leta reda på alla delar och eftersom man blir ledsen när du är trasig kanske man super lite för att slippa vara så ledsen medan man klistrar och då kan det lätt bli lite knas med ett öra där näsan ska vara och sånt". hihihihi;) <3


:'(
kan inte sluta tänka på dej

tomhet.

blir t.o.m. lessen när jag ser pingviner på tv eller i en bok :(

fast jag äter ju iaf inte på mc.donalds längre...


men det är med lättnad jag märker
att tiden faktiskt går fort
och då blir jag lite lugnare i själen
när jag vet
att tiden faktiskt
fortfarande går lika snabbt.
och att det snart
gått ett år igen

jag var på bibblan idag och lånade fyra böcker.. en om att tyda drömmar. en bok om skillnaden mellan män och kvinnor, "män är från mars och kvinnor från venus" och en bok som heter "Att börja om". ganska nyttigt att läsa tror jag.. och det stod faktisk att för att kunna gå vidare så måste man få sörja och se tillbaka en tid för att sen kunna acceptera och älska personen för den tid man hade.. ligger nog en sanning det.. så därfär kan det även vara bra att läsa gamla dagboksinlägg:P


men såhär stod det i mitt horoskop idag:
"Kom ihåg att tro på det bästa möjliga. Mycket kan hända, om du tror på, att det kan lyckas. Detta gäller även för kärleken."


funderingar m.m.

jag har tittat på gamla kort från när jag var 10 och uppåt.. från att jag fick min första kamera med andra ord:P
tiden går, som jag skrev nyligen, sjukt fort.
fast denna tid utan micke känns som 10 år iofs:S vill inte att vi enbart ska vara minnen. vill bilda fler minnen med honom ju! förstår inte att det itne är vi:(
konstigt när man ser på kort . då minns man plötsligt känslorna man hade just när fotot togs.. hur längesen det än var...
jag var verkligen en ful ankunge som blev en vacker svan! men till vilken nytta då:S har ju mist en person jag älskar :(
har fått stå ut med mycket i mitt liv känns det som... men har nog lärt mej en del av det mesta. och blivit stark också.. liten men stark brukar jag få höra att jag är.. även om det inte känns så just nu:(
ja och nu sitter jag här i min lägenhet å har bara mej själv att ta hand om.. i en vattensäng som inte ens är min egen och proppar i mej en masa kanelbullar och får onti  magen och ser hur livet bara rusat förbi mina ögon..
hur framtiden blir kan jag ju enbart drömma om..
jag tänkte förut att jag ville bli någon.. något. mådde t.o.m. dåligt över det. men jag är någon. Jag är emelie.  och jag duger precis som jag är..
tro det eller ej, men Micke har hjälpt mej så sjukt mycket att hitta mej själv.. Det mesta som vi har pratat om stämmer och jag inser det nu. jag har betett mej som en liten fjortis..kanske det är det som är meningen med allt detta. synd bara att jag kanske inser det försent:( eller inte försent. men jag borde lyssnat bättre . så hade jag nog haft kvar honom i mitt liv nu:(
jag har varit sjukligt svartsjuk. tror det beror på att jag varit avundsjuk på folk runtomkring. speciellt tjejer. Jag har nästan sett dem som mina fieender.. och jag förstår inte te.x. varför jag tyckt att jag varit tjock:S vilket slöseri med tid att gå omkring och tycka att man är tjock och ful å oroa sig för vad andra ska tycka och tänka när det finns annat att lägga sin energi på.. det bästa av allt är ju förstås att han har fått mej att hitta mej själv i raggarsvängen;)
jag är inte 12 år. jag är 22 !
börjar t.o.m. få sånna där vuxenskåror i ansiktet haha! inte rynkor alltså:P *S*
men det är väll så att alla förhållanden på något sätt hjälper till att utväxlas på något sätt . och att inte göra om misstag man gjort..
tiden med håkan hade säkert en mening det också.. Tiden i skara var bra eftersom jag fick komma bort och börja om.. visst. jag kanske flydde. som jag gjort så många gånger å ska sluta göra.. men den tiden var bra för mej känner jag nu.. och jag fick känna på småstadslivet hihi =)
Jag har hela mitt liv försökt fly.. ifrån mej själv. men är det någon man aldrig kan fly ifrån så är det sig själv. För är det någon person som man måste stå ut med hela sitt liv så är det sig själv.micke sa det till mej en gång.. nu inser jag att det stämmer och det är ett väldigt klokt ordspråk..så istället för att må dåligt för hur du är,ser ut .mm..var glad för att du är du! alla har ju sina dåliga sidor. jag är inte jättenöjd med allt jag gjort och är. men förmodligen så har jag lärt mej något utav det..
Ja hur som helst.. Man lär sig av sina misstag.. tänker aldrig göra om det misstaget jag gjorde med micke iaf.alltså det som hände... önskar bara att han kunde inse det  å tro mej när jag säger att jag tänkt till och tänker bli vuxen och att jag inser vissa saker :/ men kanske han gör det i sinom tid..
jag mår bra över att  jag hittat mej själv.. men mår dåligt och är sjukt lessen för att jag förlorat micke och en kärlek som jag trodde var oändlig :`(  och för at tjag gjorde som jag gjorde...men är det meningen att det ska vara vi så blir det så igen:P


det var allt för denna gång;) ni orkar säkert inte ens läsa haha.
men ska jag vara ärlig så skriver jag mest för mej själv.. för att jag inte orkar skriva i en dagbok förhand;)

igårkväll var Linnea hit. vi lagade middag och bakade bullar:D jättemysigt.  hon åkte hem igen i förmiddags men vi ses snart igen . ska nämligen till pappa ikväll på middag :) utan marianne!  sköönt! hehe..

puss hej

tvåårsdagen som försvann


ja det skulle varit våran tvåårsdag idag:(
istället för att vakna i din, våran, säng med dina stora, starka armar omkring mej så vaknar jag ensam och jävligt kissnödig:(  önskar att jag vaknat med dej .att vi log mot varandra och var lyckliga. att du pussade mej på pannan och sa:"tack min ängel". jag är så jävla dum i huvet..
men har börjat förstå att jag faktiskt förtjänar varenda dag av detta helvete..vissa personer förtjänar att må dåligt och jag är en utav dem. det är inge synd om mej . det är dej jag tänker på.. att du är sårad :/
men vissa människor förtjänar ändå en andra chans....
önskar jag visste vad du tänker. vad du vill. om du tycker om mej åtminstone lite grann fortfarande :`(

det är så läskigt för jag kände på mej redan i våras typ att det skulle hända något i somras som gjorde så att det skulle ta slut och att vi inte skulle vara med varandra på våran 2 årsdag:S och varje gång jag åkt förbi stället här jag bor med tunnelbanan har jag tänkt typ:" där kommer jag bo nån gång" :S lägenheten "fick" jag ju av ren slump.. kvinnlig intution ..eller så är jag häxa.
och jag önskar att jag skulle tro på rösten inom mej som nu säger att allt blir bra..
och jag hör din röst eka i mitt huvud :" har du lärt dig något av detta nu"? å sen håller du om mej...  att det där sms.et från dej som jag väntar på ska komma.. där du frågar om jag vill bli din ängel igen. men det kommer aldrig:(
och jag förstår dej.. men åh vad jag vill ha dej bejbi :`( 
vet inte riktigt vad min intution säger mej nu.. känner mej bara tom :/ har iofs en inre bild av dej på power meet. att vi ses där å blir tillsammans igen .. men det är kanske bara en drömbild:`(

folk springer omkring och är så lyckliga nu för tiden..
Blir tillsammans. gifer sig. skaffar barn.
känns konstigt när ens kompisar skaffar barn dessutom. speciellt de som man tror absolut inte vill ha barn :S
jag är glad för deras skull.absolut.. men vill också ha allt det där nångång..
fast jag kommer nog sluta som en sådan där ensam gammal kärring som bor ute i skogen med tio.tals katter och luktar kaffe och gamla kläder:P

kanske det var dumt att ta det där jobbet i mariehäll. så nära dej :/ men ändå kan jag inte låta bli att tänka att det kanske var meningen att jag skulle börja jobba där..
i slutändan så blir allt som det är tänkt sig.. att allt som sker har en mening. har bara inte riktigt kommit på vad det är.

jag är fan svår.


mobilkul!

Ta fram din mobil och var ärlig.

HAR DU PUSSAT NUMMER 2? Adressändring. hahahaha näää. men en kille som svarade när jag ringde nyligen flirtade lite med mej haha.

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 9? Andres. partypolers typ :D jättesnäll och rolig kille iaf.

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 12? Anne. jättego vän från skara. nästa gång när jag åker till skara förhoppningsvis :) va längesen nu:(

ÄR NUMMER 20 SÖT? Camilla Qx. hehe ja jättesöt :)

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NR 28? Dan! Minns inte riktigt. söt kille har jag för mej.var så längesen:P

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 35? Elin. en gammal kollega. så jag träffade henne på mitt gamla jobb helt enkelt hehe.


GILLAR DU NUMMER 42? Familjen Eriksson! barndomsvänner.Emil, Marta, Gerd och Gert! underbaraste familjen i hela världen!

HAR DU TRÄFFAT NUMMER 50 DEN SENASTE MÅNADEN? Fysiologikliniken. haha va tråkigt att det blev dem:P nää tack och lov. nu är mitt hjärta bra igen efter operationen=)

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 55 NÄSTA GÅNG? Hasse. Hmm jadu. det var ju ett tag sen och vi är inte direkt best friends så ja inte på länge hoppas jag=P


ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 60? Håkan! Exet i Skara ! ja såklart. kommer alltid att vara :)


HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 64? Jenny Hjelte på Kommunal i Nacka. haha nää..

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 75? Lelle. Mammas ex. haha aldrig i livet.


VAD PRATAR DU & NUMMER 80 OFTAST OM? Linnea! min älskade tvilling. vi pratar om precis allt. om hur vi mår. vad vi ska hitta på för roligheter. om framtiden. gamla minnen. problem. ALLT :D


Will I ever be happy again?!:(


kommer jag någonsin höra dej säga att jag är din ängel igen?
kommer jag nånsin få känna dej bara ligga nära och dina andetag mot min kind..?
Jag minns hur lyckliga dina ögon såg ut varje morgon när du såg att jag låg brevid dig.. hur du log på ditt speciella sätt och pussade mej på pannan..
hur du sa att du älskade mej..
Jag saknar din trygga, varma famn. jag saknar din fina kropp och din själ och ditt hjärta som tillhörde mej. Du sa att ditt hjärta var mitt föralltid om jag ville ha det.
jag minns allt så tydligt.. Alla små resor vi gjort.
Alla bråk. jag saknar t.o.m bråken vi hade..
kommer det vi hade någonsin komma tillbaka?:/
jag vill verkligen tro det..
jag förstår inte varför allt detta händer:(
Jag vet att det mesta är mitt fel.. men jag har lärt mej något nu. jag ska bli vuxen.
Jag har aldrig älskat någon så som jag älskar dej. kärleken kändes så oändig och känslorna starkare än eld..
men saker och ting blir det som det är tänkt till slut .
för ödet måste ju vara att vi skulle vara tillsammans.. det kändes så rätt. och detta som händer känns så konstigt och fel
:(
allt var så perfekt. så rätt. sättet vi möttes på. rätt i tiden. allting..
så efter detta vet jag inte om jag tror på ödet längre :/
vi sliter bara sönder varandra...
jag älskar dej för det vi hade innan men avskyr läget som det är nu:(
slits åt två olika håll..
men ändå vill jag inte sluta hoppas..


jag slutar aldrig älska dej..

Det var en gång...

det var en gång en pojke
med en charm som få
men ögon så magnifika
nånting tyngde honom
ingen såg
ingen visste

det var en gång en flicka
med ett bröst fyllt av tro
med en själ så full av liv
men ingen såg
ingen visste

en dag möttes de två
deras hjärtan smälte samman
och kärleken blev oändlig
Hon var hans ängel
han var hennes starka riddare.
De sökte tröst i varandra
och fann trygghet.
De tjämpade för allt vad de trodde på
alla gånger som de gråtit
alla gånger som de hållt om varandra
och sagt att allt blir bra.
En pojke med en famn så varm.
En flicka med en kropp så kärleksfull.

sedan hände något..
Deras liv slogs i spillror.
Hon skriker men ingen hör
Han sitter ensam och förbannar livet.

Det finns en flicka
med ett bröst fyllt av ångest
och en själ fylld av förvivlan
Det finns en pojke
som ej längre ser
en pojke så förstörd.
Deras ögon ler inte mer.

Flickan väntar.
ty hoppet ej ännu lämnat bröstet.

och pojken , vad gör han
i sin ensamet?

vad ska hända sen?
ingen av dem vet...


Vattumannen

vattumen idag: "Du kan känna dig frestad att ta ett beslut, som kan få stora konsekvenser.
Det kan vara det rätta - men tänk dig noga för".

hmm undrar vad det gäller :S de flesta av mina horoskop. läskigt:P

igår var jag, Linnea och Valeria å kvällsfika på ett ställe på medborgarplatsen. det började med att en tjej(!) sa till mej att hon tyckte att jag var skitsnygg och gillade min stil och allt.särskilt håret. hehe.. undrar om man blivit en f***magnet :S hahaha.. fast hon hade iofs en pojkvän med sig..
ja visst där iaf väldigt länge. spelade sanning. utan konsekvens haha.. alla möjliga roliga frågor blev det . har inte garvat så mycket på evigheter..sedan drog vi till akkurat och tog en öl. faktiskt bara en öl. men var så sjukt trött i slutet, vid ett tiden när vi åtke hem, så det kändes som att jag supit hela dagen :S såg iaf ut så på ögonen hehe..

ja ikväll är det doorslamers då. vet inte än om jag ska dit :P det visar sig väll..
snart ska jag in till stan å träffa anneli.å till systemet måste jag hehe.. ska sen äntligen klippa mej!
på Sivletto.. ska se om jag hittar något snyggt att ha på mej ikväll också hihi..

jaja.

puss hej

sjukt bra låt

Denna låt påminner mej sjukt mycket och mickes och mitt liv tillsammans hitills :S enda från att vi träffades. jag minns att du gick i dina arbetsskor på våran första dejt där i slutet av september.. hur vi matade duvorna vid 7-eleven. hur du kallade mej för din ängel.. och allt annat i texten som påminner mej.. hoppas så otroligt mycket att det fortsätter som låten!
jag slutar aldrig älska dej..vad du än tror.

Titel Kom
Artist Lars Winnerbäck
Textförfattare Lars Winnerbäck
Musik Lars Winnerbäck
Producent Lars Winnerbäck
Förlag Madhouse/BMG Publishing Scandinavia
År 1999
Info(winnerbäcks egna ord): Till besserwissrar som lägger sig i andras fel och brister vill jag bara säga: Gå ni hem och måla fan på era egna väggar istället! Det är väl det enda jag har att tillägga till den här texten.

Låttext
Du går nedtryckt i två alldeles för grova skor, det börjar visst bli höst
men den är aldrig riktigt lika grym och svartvit som man tror
Jag vet att du sa fel, och hela stan vet om den känns det som
Du gick för långt och du är alltid deras fnask. Jag säger Kom
Allt är förlåtet, dom snackar bara strunt
Dom har väl redan glömt hur kul det kan va att tumla runt

Din byst är full med rock`n´roll och håret lyser blont
Det vore orättvist om någon skulle döma dig för sånt
Vi går ut och strör små smulor till fåglarna på marken
Vissa dagar är man ett med alla mänskorna i parken
Du min ängel, här i livet får man sota för all skit som man har tyckt
Det gör dig matt, det gör dig arg, det gör dig nertryckt
i två alldeles för grova skor, din mun ångar av rök
Vi går hem, du kan väl ruttna på en stol i mitt kök
Jag säger KOM

Kom, så ruttnar vi ihop
på alla veta-bättre-typer som ska säga hur man gör
För har man nån gång grävt en grop
åt alla veta-bättre-typer
får man jävlar ligga i och skämmas tills man dör


Det finns ett ord för vad jag lider av, men jag har glömt det nu
Det där att komma på för sent vad man borde sagt, och Du
vet hur det känns, det vet väl jag, jag har kännt dig, jag är van
Jag borde sagt igår, vad jag kom på härom dan
Men nu är allt för sent, nu är det gjort, nu är du dömd
Du gick för långt och du är alltid deras fnask, och han är glömd
Men låt dom älta, dividera om vikten i det där
Här får man aldrig göra fel, här får man aldrig göra om
Jag säger KOM

Kom så ruttnar vi ihop...

Du går nedtryckt i två alldeles för grova skor, det börjar visst bli höst
och den är lika spottad på som begagnade bröst
Det blåser på, nu faller löv, det börjar om
Jag säger Kom, här är livet, här är världen vi ska leva i
Vi, och alla duvorna på marken, alla fåglarna i skogen
Alla mänskorna i parken, alla herrarna på krogen
Här finns ingen som kan döma, här finns ingen mera lärd
om ditt liv, om din stad, om ditt land, om din värld
Det kommer alltid tillbaks, med veta-bättre-direktiv
Till en värld, till ett land, till en stad, till ett liv
Några smulor till duvorna, min vän
sen går vi hem


 
 
 
 
 
 
 


RSS 2.0