funderingar


Sedan igår har jag funderat ganska mycket. och pratat med Micke.
dels har jag insett en sak. När killar mår dåligt och är ledsna så vill de helst bara glömma att de är det medan tjejer ofta vill vara ledsna när de är det och gråta ut. därför är det väldigt vanligt att killar då vill ha sex för att glömma för en stund, medan tjejer inte alls fungerar sexuellt just då. därför krockar det. jag har alltid undrat varför killar kan vara så på när de är lessna eftersom tjejer oftast absolut inte alls vill ha samlag då utan bara kramas. då är det vanligt tror jag att tjejen känner sig kränkt. iallafall har jag gjort det.
men nu vet jag varför .
jag kom på en sak till idag.
jag tror att man bildar egen familj just för att när man är vuxen så har man inte kvar sin ursprungliga familj. och det enda sättet att fullborda sin existens på , få ge och ta det som man själv fått eller inte fått under sin uppväxt är att själv skaffa egna barn. ofta vill man som förälder det allra bästa för just sina barn och ge dem samma uppväxt. alltså tror jag att man vill uppleva sin egen uppväxt igen, fast genom sina barn. Det är vanligt att föräldrar styr sina barn åt ett visst håll. det kan dock vara på både gott och ont tror jag. om en person haft en dålig uppväxt är det väll iofs mest logiskt att man då vill ge sina barn något ännu bättre. en uppväxt som man önskade sig. te.x så vill jag att mina barn ska uppleva skärgården och raggar/rockabilykulturen, för att det är det som jag brinner för. det är bara naturligt. tror att man gör det omedvetet.

ja det är märkligt, livet.





Ett nytt kapitel


Idag, måndagen den 17.e maj 2010, tog livet en ny vändning. Ett nytt kapitel tog sin början. Idag flyttade svärfar. till andra sidan jordklotet. Till Fillipinerna.
Det är på riktigt nu. det är nu det börjar. livet. jag märkte till och med att det doftade annorlunda när jag kom hem.jag äger en lägenhet tillsammans med den jag älskar. det är stort. väldigt stort.
men ändå känns det tomt i hjärtat :( Det värsta jag vet är att ta farväl. Det kommer bli tomt i sverige utan honom. men ändå kommer jag och micke bli lyckliga tillsammans i våran lägenhet. bara vi två. jag är glad för åkes skull att han får uppleva sin dröm. det känns nog värst i början innan vi vänjer oss att han inte bor i sverige längre. och det blir kul att åka dit och hälsa på i vinter. då när man ändå bara vill härifrån och slippa kyla, regn och rusk. 

Om jag blir såhär ledsen av att åke flyttar, så vill jag inte ens tänka på hur ledsen jag kommer bli när älskade Anette och Tristan flyttar. kan inte förstå att sånna här saker händer i mitt liv :( ju äldre jag blir, ju fler människor försvinner. dör, flyttar eller bara försvinner. och även perioder som tar slut och blir till en ny. är det verkligen sant att ingenting kan vara för evigt?:/ (min kärlek till Micke är iallafall evig. det finns ingen större kärlek).
 men det viktiga tror jag är att man vet vilka som är ens riktiga vänner, att de finns i ens hjärta och att man tar tillvara på den tiden man har och den som är just här och nu. att man ser det man har. inte det man inte har. det blir ju bara än mer ledsamt om man tänker på allt man missar och oroar sig för saker. det är då lätt att missa något som hade kunnat gjort dej gott.

men ack vad det är komplicerat att behöva bli vuxen :(

kram/SweetEm


pin it up


vad skönt då var man långledig nu då. får väll se vad som händer. ska iallafall till pappa och marianne i eftermiddag/ikväll och sen ska jag och linnea på bio :) och imorgon ska jag övningsköra..

vad fan ska man göra utav sitt liv??
jag är fan inte speciell i nått jävla hörn. kan ingenting. bara torka snor och byta skitblöjor hela dagarna. är inte ens särskilt bra som pedagog :/ tycker jag iallfall.
alla blir någonting.
Fotografer och journalister (Linnea bl.a.)
fotomodeller (vanliga samt pinupmodeller). det är väll lite utav min dröm. men hur fan blir man det då bara sådär?? man måste ju ha kontakter. hur får man det egentligen? dessutom är jag för fet. men försöker träna, röra på mig och äta mindre iaf..
sångare och dansare blir verkligen något.
skådespelare
författare (jag kunde skriva en gång i tiden.men det gick över:( )
jag längtar efter att bilda en familj. men innan dess vill jag hinna leva och syssla med något som jag verkligen vill. och hitta mig själv.. men kan ju ingenting:(
jaja.. ska försöka greja körkortet åtminstone så får jag se sen vad som händer.
kanske får bli dragracingförare trots allt som Micke säger att jag kan bli :P
men jag har inte nog med tålamod och ork att hålla på att pilla och greja med bilar .
jag trivs med mitt jobb, just nu. men jag vill bli något mer. och ha en fritidssyssla. men det har jag inte råd med :(
känns som att det är försent. tider rinner bara iväg och snart sitter jag väll här fet som fan med 5 ungar springandes runt benen :S hemska tanke. vill inte bli en sån människa. en fet, jävla morsa som bara skäller på sina stackars barn :/

jaja. jag har ju iallfall någonting som inte många har. massvis med äkta , underbar kärlek :) <3
Hoppa in i duschen nu.


kisses/SweetEm


valborg

utanför..
varför blir det jämt så?:(  förstår inte vad jag gör fel.. men jag börjar bli ganska van iofs..
och så ska en utav mina bästa vänner flytta långt bort. den bästa jag någonsin haft.
folk bara försvinner från mej:(  
varför ska livet vara så orättvist?
förstår inte vad jag gjort för att förtjäna vissa saker.


Valborg var roligt iallafall. även om jag inte kom iväg till Doorslammers:( ville verkligen dit, men skulle inte vetat hur jag skulle kommit hem isåfall så då känns det ju inte särskilt bra att åka .
Jag, Anette, Andres och Daniel var först i Wasaparken och grillade. sedan drog vi till medusa vid halv 10 tiden. det var riktigt roligt att få festa på en "vanlig" klubb faktiskt. jag var knappt tillfixad, men men.. vem bryr sig egentligen.  anette och andres åkte hem tidigare så jag och daniel drog vidare till rocks! vilket kanonställe. roligt var det. sedan vinglade jag hemåt vid 3-tiden. jag tog en taxi från centralen för jag vägrar åka den blåa linjen sådär sent på natten.

idag har det mest varit en lugn dag. jag och micke har försökt få igång plyman. det gick väll sådär kan jag säga.. hoppas den funkar till veckan iallafall så man kan ta sig till streeters:)

nu måste jag verkligen skärpa mej och gå till gymet. jag gick ner 3 kg på 2 veckor. men det sket sig ju när jag blev sjuk :( *suck* . så nu är det väll bara att börja om från början igen. jag SKA gå ner mina 10 kg. om jag så ska träna så jag spyr. tänker inte se ut som en valross längre. jag tänker belöna mig själv med en fin klänning när jag klarat att gå ner mer.. och en snygg , ny, korsett vore inte fel. inge fel på de jag har iofs men ändå..


puss och kram / SweetEm


RSS 2.0