Glad midsommar!


jag har egentligen ingen lust att skriva. men får väll göra det ändå:P
fast, är det verkligen någon som bryr sig?
är det verkligen någon som ens läser det jag skriver?

Midsommar var underbar! först på dagen var jag i wasa parken med systeryster, Kusin therese och anette. vi åt sommarlunch och drack vin. alltså var jag full hela dagen :P
sedan gick vi och handlade till kvällens grillning och tårtbakning.
efter gick vi hem till anette .där väntade valeria på oss. efter ett tag kom andres också.  vi bakade tårta, drack mer vin och alkohol, spelade spel och hade det jättemysigt :) vi gick ut och grillade vid nio-tiden i Rålambshovsparken. det var inte så mycket folk där som jag trodde det skulle vara faktiskt..
vi gick allihopa tillbaka till anette sen men ingen av oss stannade särskilt länge.- jag var hemma ganska tidigt :)  sedan myste jag lite med micke innan vi gick och lade oss hihi..

på lördagen hade jag sovmorgon.. jag och M. gick upp vid elva och åt frukost.sedan somnade vi i soffan igen :P hihi.. vi käkade sedan pizza och efter det drog jag in till stan och mötte Linnea, therese och valeria. anette mötte vi senare. vi åkte på parkteater på djurgården, under eken. det var faktiskt jättemysigt.det började ösregna också. men det gjorde inget för vi hade paraplyn med oss som vi satt under :D  efter teatern var slut åkte jag med Linnea och therese hem (therese har bott hos Linnea hela helgen). vi åt kvällsägg och filmjölk haha. sedan såg vi på "beck-den svaga länken". jag hade ju redan sett den på bio med micke när den gick. men den var bra denna gång också hehe..fast jag vågade knappt åka hem :S filmen handlar ju om våldtäckter på blåa tunnelbanelinjen.. så jag tog faktiskt pendeltåget istället,som egentligen hade slutat gå men var tyo 40 min försenat. tur för mej iaf:P

idag, söndag, skulle jag ha städat. men ooorka :P hade ingen som helst lust att gå upp i morse:(  ångest upp till öronen.. men micke "tvingade" i mej en macka. sedan åkte vi faktiskt till stan. som jag inte skulle göra idag men gjorde ändå hehe.. :)
vi tittade runt lite granna. jag köpte bla. två tatoo.tidningar.såå sugen igen :D kommer bara vilja ha fler å fler nu haha.
sedan åt vi på.... ja. vad tror du? pizza hut såklart;)  mums hihi.-.åt ceasarsallad:)
när vi kom hem åt jag ben and jerry glass och blekte håret;)
och jag var tvungen att fixa avloppet :S har skutit upp på det så mycket så det inte fanns någon återvändo ikväll. fy fan va äckligt! jag kräktes på riktigt asså.. ush.. tur att micke hjälpte mej iaf:P

ja det var min händelserika(!) helg det :S

sova snart..

puss hej

Vilse

I still wanna be some-one:(

men hur ska man veta om man väljer rätt väg?
vad fan ska jag göra av mitt liv?:S
börjar få panik nu. riktig jävla panik. Jag är stressad som fan.
Två av mina kollegor ska sluta och jag är otroligt ledsen över detta. men ändå får det mig att tänka till lite. som en spark i baken..
jag är så less på vardagen.
kanske jag borde bli bloggare eller något liknande?alltså bara som en kul grej. har ju hört att man kan tjäna pengar på det.  och skriva kan jag ju göra. men hur fan börjar man då? hur fan ska folk kunna veta att jag ens har en blogg? dessutom kan jag inget om blogg-design. Nää jag får väll ta hand om barn hela livet :( *suck*

Jag är sjukt stolt över min syster. Hon har en dröm och gör allt för att uppleva den.själv så drömmer jag bara.
Men när jag har råd tänker jag åtminstone köpa en systemkamera så att jag kan ta riktigt fina bilder.




Back home

så var man hemma igen då från Paris:)
kom hem söndag natt. eller måndag morgon om man hellre vill säga det:P

det var riktigt skoj iaf.. vi kom fram vid 9 tiden på fredag morgon. då åkte vi först till hotellet, käkade och for sen till förskolan vi gjorde studiebesök på. sedan var det fri tid .. vi åkte med en båt och fick se Paris från vattnet :)   efter det käkade vi ( delade upp oss lite) och gick faktiskt å lade oss ganska tidigt. 

nästa dag delade vi upp oss lite grann. vissa åkte till China Town och min grupp åkte runt å tittade på stan , såg eifeltornet m.m..:) köpte lite grejer. men inte så värst mkt faktiskt.. på kvällen blev det paaarty :D såg på fotboll å drack öl och vin i annelis å elins rum eftersom de var de enda som hade balkong. vi festade till k..tre nångång tror jag.. tog massa knasiga kort.  lusigt nog så var det iaf inte jag som gjorde bort mej mest . å inte spydde jag heller :P just ja. köpte jättebilligt vin. fyra flaskor för 100 kr!  åså blev det fyllekäk mitt i natten. inget billigt sådant:P men H bjöd mej heeh :P fast jag bjöd honom på sushi dagen efter ändå så haha.

ja så dagen efter var det dags att åka hem..de jag vart med åkte till China town, men jag pallade inte att åka med :P så jag och "ungdomarna" tog det bara lungt och käkade sushi i en park och gick sen å tittade lite och drack Starbuckkaffe  :)
sedan var dags att bege sig till flygplatsen. planet lyfte vid nio.tiden och landade halv tolv. jag var hemma kl.1 ungefär..

det var som sagt en rolig resa.
jag blev lite bortglömd bara. först så glömmer A bort att jag var med å käkade med dem på fredagen.:( sedan glömmer G bort att jag var med dem på Mc.donalds på lördagen. idag sa även E nånting om att hon glömde att jag var med :( är jag så jävla liten å osynlig el?? :(   I`m a outsider..

ganska less just nu.... :`(  och ingen förstår.... inte ens jag..

plus tims syster och svåger som bor i Paris=)








jag, anneli,anders  elin  jag och ximena



 harri å gunsan skrattar och har det kul=P

helgen!

helgen började i fredags då eftersom det var röd dag hihi:)
äntligen så har jag tatuerat mej :D i fredags klockan 10.00. det gjorde skiitont när han fyllde i den med färg. men resten var inte så farligt faktiskt.. det var nästan lite skönt på nått sätt;) den blev på vaden. hade tänkt på överarmen först. men det blev bra ändå på vaden. kan ju ändå inte ångra mej nu så :P men vill göra något litet på överarmen sedan. längtar redan till nästa tatuering :D vill tatuera mej igen efter sommaren hihi.
mamma och Linnea var med och höll mej i handen;)  efter jag tatuerat mej så åkte vi till kungsträdgården. Linnea ville se Lasse Lindh sjunga. när han sjungit klart funderade jag på att åka hem och vila mitt ben.. men jag följde med Linnea och mamma till Kaknästornet och väntade på anette. Linnea skulle träffa henne kl. 5 så. det var jättemysigt att bara sitta och vara och kolla på den vackra utsikten över sthlm! tyvärr så fick vi se att det brann nära där Linnea bor, i orminge:( men det gick bra ändå allting.. och så såg vi demonstrationer och sånt. haha vi hade visst koll på allt som hände den dagen där uppifrån:P
sedan åkte jag och mamma hem och Anette följde med hem till Linnea.
väl hemma tog jag å micke det bara lungt..skulle kanske åkt till moonshine.men blev inte så..

I lördags var jag på kalas hos challe. det var jättetrevligt :) trots att jag åkte fel å allt så kom jag fram tillslut haha.
micke var hos robban i hans garage hela dagen och kvällen typ.. jag ville till moonshine, men hade ingen lust att åka själv förstås och micke visste inte.. så jag fick iaf skjuss hem från challe.. sedan är jag hemma en stund och sedan visade det sig att jag kunde åka med nettis å thomas trots allt:) på vägen så möter vi micke i dustern haha.. han var på väg hem.. trist att han inte ville följa med :(
men, väl på moonshine, när jag går och längtar efter micke som allra mest, så dyker han bara upp helt plötsligt :D thomas sa till mej helt plötsligt :"Din kille går där". jag trodde han skämtade.  jag sprang allt vad jag kunde ikapp micke och hoppade på honom ;D  hihi sånt där händer bara i sagor ju! att den man står å tittar efter helt plötsligt dyker upp! och tydligen hade micke och robban suttit och tittat på mej en ganska lång stund utan att säga nått :S lite taskigt haha.. men oj jag var så glad .iiih! så jag fick åka duster hem;D
det var en hyfsat rolig kväll iaf.. åkte hem ganska tidigt dock:( eller aa tidigt i raggarvärlden då om man säger så haha--vid två¨-tre tiden typ.. jag gjorde iaf inte bort mej så mycket som jag brukar göra på fyllan. och inte spydde jag heller :D hihi.

idag, söndag, har jag och micke varit i stan:) gick runt och kollade lite..sedan gick vi från city till sivletto på söder, där det visade sig vara stängt.- men tycker det inte gjorde nått, för vi fick promenera iaf :)  vi gick till Pizza hut och käkade. satt där jättelänge.så skönt att bara sitta och vara.  ikväll har vi suttit här vid varsin dator och myst lite i soffan också . en ganska perfekt helg med andra ord:)

nä sova nu kanske..

puss hej



längesen



Jag märkte att det var ett ganska bra tag sedan jag skrev, så då tänkte jag att det kanske vore bäst att uppdatera lite:P nu är bloggen upplåst igen, för jag märkte att det var just för att den var låst som jag inte orkade skriva blogg hehe.

ja vad har hänt den senaste tiden egentligen..
jag har köpt en ny mobil. :D nokia 5310.. jag älskar den..det enda jag stör mej på¨är att jag inte kan ha mina gamla sms i den nya.men ska skriva av alla de finaste när jag orkar, i en skrivbok hihi.. tror det finns speciella smsböcker att köpa också.
Jag har lagt in en massa musik på den. och bilderna som jag hade i min mobil ligger numera på den nya och i datorn hihi. min mobilkamera är nästan bättre än min digitalkamera hehe..

Jag och micke på djurgårdsfärgan förra sommaren
                           


ihelgen blir det nog moonshine.för både mej och micke. blir kul.

jag har fortfartande inte tatuerat mej föresten.. jävla segisar!! har tid på fredag. får jag inte tatuera mej då så skiter jag i dem på riktigt. å det har jag sagt till dem också..


fan. jag skulle vilja bli bloggare.sådan som tjänar pengar på det. vore kul. och nu skriver jag slarvigt, det vet jag. men skriver jättebra när jag anstränger mej så det så:P

en sak till. sen måste jag duscha:P
vi människor borde tacka varandra lite oftare. tänk vad glada folk skulle vara då!
tänk att vissa människor kan vara så roliga och glada på utsidan men mår så otroligt dåligt på insidan :( snackar inte om mej själv utan en person jag känner.. jag blir lessen när jag får höra och se utan att kunna göra någonting. nu förstår jag innebörden av det.  Jag har det faktiskt jävligt bra.
 tänk egentligen vilka egoister vi människor är. vi lever i våran egna lilla värld i tron om att det är vi som är i centrum och försöker ständigt göra saker rätt , trots att det blir fel. om du tycker jag gör fel, måste det vara fel då?

för mycket tankar. för lite sömn:P

puss hej


RSS 2.0