En vacker dag kommer jag bli lycklig

jobbig vecka..skönt att det äntligen är helg.. vakna precis hehe:P

skönt att inte vakna bakis haha.. och nu har jag inte rökt på tre veckor :D jag behöver inte ens skiten längre. är knappt röksugen.

annars så händer det väll inte så mycke i helgen.. jo jag vakna med förkylning. jääj va kul :(  nu kommer väll skiten.. jaja.. jag måste väll bli sjuk nångång jag också antar jag.trots att jag blivit immun med tanke på mitt arbete:P

någon frågade mej om jag har brottom.med livet.. jag förstår inte hur personen kan se det.. jag om någon lär ju utstråla att jag inte har det :S men va fan.. klart man blir stressad när folk runt omkring börjar plugga, gifter sig och skaffar barn hit och dit.. speciellt när det är ens vänner, bekanta m.m. :/
fast jag trivs ganska bra som jag har det nu.. skönt att bo ensam. skönt att bara ha ens egen tvätt att tvätta. egen disk att skita ner och diska. äta vad jag vill. sitta uppe på kvällarna hela nätterna om jag så vill. ta hem kompisar utan att behöva fråga någon annan... och jag kommer alltid ha min familj och mina vänner..
men ändå..det saknas nått..även om jag får lite granna av det då och då.. för jag har såå mycket kärlek att ge. önskar bara att den vore besvarad på det sättet jag vill :/ men det får vila nu.. allt får bara vara.. för jag vet att en dag så kommer jag bli lycklig. jag är ganska lycklig nu. men jag menar sådär riktigt lycklig..
för jag har lärt mej av mina misstag och duger ganska bra som jag är..
tänker koncentrera mej på träningen och mej själv nu.. jag måste ta tag i mej själv och mitt inre tror jag.. lugna ner mej, bli vuxen och allt det där..

det heter  ju älska, gömma och förlåta av en anledning...

tänker på dej...



Helgen

vilken mysig helg!!

i fredags tränade jag och var sen bara hemma.. gick å la mej kl. 4 på morronen:P fastnade vid datorn för att "nån" terrade mej med 80-90-talsvideosar på youtube ;)

i lördags sov jag lääänge.. skönt :) tog sedan en långpromenad på två timmar för mej själv. skönt att promenera å fundera lite :)
på kvällen var jag hem till M.. vi åt tacos som jag gjorde ordning eftersom han diska :Phehe..såg på två filmer..  blev sent så jag sov kvar hihi.. sov länge idag. vakna vid ett eller nått liknande. sedan var vi in till stan innan vi åkte och tränade på varsitt håll =P 
nu sitter jag här och är jättemätt hihi..

imorron jobb igen då:/ *suck* och övningsköra på morronen.. kul men jobbigt:( särskilt sådär tidigt.. får väll gå å lägga mej i tid ikväll hehe..



puss hej




......................


tillbaks till ruta ett... typ..
vågar inte hoppas..
va fan trodde jag egentligen? att allt bara skulle lösa sig sådär :S hmmm..


halloweenMys

jag vet inte vad jag ska säga.. jag vet inte vad jag ska ta mej till.. Jag försöker bara vara.. bara försöka känna och göra det rätta..

i fredags var jag till Debaser med Marie ändå tillslut:P hehe.men drack bara två öl och en halv cider. blev inte ens full,men kunde släppa loss lite ändå hehe :)
i lördags blev det skräckfilmsmys med Syrran och nåra vänner :D massa chips och godis hihi..

I söndags vet jag inte om jag drömde eller inte.. Jag tror jag var vaken men isåfall så har en del av drömmen blivit verklighet.. Kändes iallafall som att jag var mitt i den och ville varken vakna eller låta tiden försvinna. händer detta verkligen?
Jag var först å tränade på förmiddagen. Sen mötte jag M. i Sumpan. Vi var på erotikmässan tillsammans hihi:) sen gick vi och handlade glass, bullar åsånt och åkte hem till honom.. Han hade köpt två filmer i lördags och tänkte på mej när han såg dem och att det säkert var typiska emeliefilmer. vilket det var hehe :P  Vi åkte hem till honom å myste i soffan framför tv.en hihi.såg tre filmer :) hehe.. jag sov kvar och vi höll om varandra hela natten !! vet inte om jag sov nått. Allt jag ville var att vara hos honom och jag ville fånga varenda ögonblick och känna varenda andetag.. .. vad ska hända sen?

Han sa att jag är vacker...

imorse övningskörde jag.. vet inte om det gick så där superbra. resten av dagen har varit som en dimma.. Har dans ikväll men vet inte om jag pallar att åka.. Är trött som fan och känner mej konstig i kroppen :S
kan ju iofs vara för att jag slutat röka.. men är faktiskt inte röksugen..

patience




 


RSS 2.0