En skvätt vin

Ja så sitter man här igen då.
faktiskt med ett glas vin.utblandat med sprite . jag gillar inte den där fräna vinsmaken längre .
Jag kom nyss hem från jobbet. Sitter och längtar till resan imorron, som jag sett fram emot i ett helt jävla år!!! hehe.. rock at sea igen :D ska bli såå jävla kul. jag återkommer om mer fakta efter resan;)
vi är iaf ungefär 25 stycken som åker tillsammans :D känner inte så många utav dem men blir nog kul. yäääj - längtar så. denna kväll kommer bli lååååång :/  jag får väll gå och lägga mej tidigt ikväll och sen gå upp tidigt imorron och packa allt åså då;)

igår var jag på yoga. jag säger bara en sak: Woooow! jag har aldrig varit med om något liknande. jag blev så avslappnad och i harmoni så det nästan kändes som  att jag skulle kissa på mej hahaha. och det kändes typ som när man har haft riktigt riktigt bra sex och ser stjärnor och vill börja gråta . (vilket jag iofs gjorde eftersom det kom fram så många känslor).  konstig känsla, men så härligt. Yoga is my thing. så tjejer, får ni inte tillräckligt eller ingen sex, gå på yoga;) man kommer verkligen i harmoni med sin egen kropp och sitt inre. så ja , det var skönt:)

ikväll blir det bara att ta det lungt inför imorgon. jag tänkte bleka håret också. så hoppas jag på att det blir blont tills imorron nu;)

det var allt just nu.
take care
kisses/SweetEm









 




 








Jag i mitten;) rock at sea - 08

Då var det dags igen då

Det var evigheter sedan jag skrev. så nu tänkte jag faktiskt ta mig lite tid för att skriva :)
jag vet inte varför jag inte har skrivit på ett tag. Kanske för att jag haft fullt upp och inte hunnit. känns som att min inspiration försvunnit.

Ja vart ska jag börja?
jag kan väll iallafall börja med att berätta att jag är singel igen!
Det känns både glatt,ledsamt och sorgligt. Jag har så blandat med känslor inom mej så du anar inte..Men jag är stark. jag klarar detta. jag tror att antingen glider man ifrån varandra eller växer ihop.
 men framförallt känns det ensamt :/ Så det är värst om kvällarna efter jobbet och om nätterna.
Det känns som att en del utav mej fattas.  Tänk dig själv att förlora något som man kände så starkt för. men som inte funkar i längden. man vet det,men tjämpar in i det sista. tillslut bryts man samman och kan inte försöka längre. man känner sig bara...ja jag vet inte. jag kan inte ens beskriva det med ord. lättad men ändå ensam.
Så har nog många känt. tänk dig själv att inte längre höra "de tre magiska orden" och att man är den vackraste som finns. att ingen pussar en på pannan och frågar hur dagen har varit. ingen att vara ett vi med. ingen att göra de där små speciella sakerna tillsammans som symboliserar just dej och honom.
jag saknar att  ligga å kramas, nära nära . få hålla om någon, bli omhållen tillbaka och känna "hans" andetag mot min kind. att få smeka varandra över hela kroppen.
istället ligger man där i mörkret i sin säng med tårarna rinnande ner för kinderna och nallebjörnen som enda vän. man tänker "vad har jag gjort för fel för att vara såhär lessen?"  efter det kan man iallfall andas lite bättre och somnar trots allt lugn . efter att ha legat vaken en stund..   
men det är bäst såhär. Jag klarar mej alltid på något sätt. Det har jag gjort förut. Jag ser detta som en prövning. men visst är det konstigt att man saknar mys när man väl är singel?
och som någon sa en gång i tiden. "Tänk att förr när man var yngre så var allt man ville få hem någon att ha sex med. men fick det inte. nu mera är allt man vill ha lite mys. men får bara sex".
Det blir som det är tänkt tillslut. jag tror ju som bekant starkt på ödet. men det är just nu det är jobbigt och inte sen :/ men jag vet att det känns bättre när jag har vant mig vid att vara ensam.. eller tänk om det inte gör det?? tänk om jag kommer känna mej så ensam så jag mår sådär dåligt igen :S
men jag är starkare nu. och mognare. det är skillnaden..
och jag har upptäckt en sak. jag är inte rädd för mörkret längre. Jag sover inte ens med nattlampan tänd längre.

Igår var det en hyfsat rolig kväll. fest på streeters. Thord fyllde år :) innan det var jag hos Madde som hade fest för rebecka som fyller år i slutet utav månaden hehe :) Go getters spelade.
Blev lite full bara haha. men kom hem välbehållen. utan ett enda ragg hahaha. skämt åsido. fast jag fattar aldrig när killar raggar på mej. men om jag gör det så är det ointressanta killar.eller killar som inte är raggare eller rockabillysar. då kan det lika gärna vara tycker jag . när jag tänker efter så har det oftast varit jag som "blivit" utanför. att folk haft någon att åka hem till eller med ,men inte jag :S likadant när jag var ute å festade när jag var tillsammans med Micke,eftersom han för det mesta inte var med :( då fick jag också åka hem till en tom säng. så det är inte direkt någon skillnad nu haha..känner mej egentligen lika ensam nu som förut:/ (förlåt micke om du läser detta). men jag går inte ut för att få hem någon eller ragga. jag är ute för att ha kul med mina vänner. jag har faktiskt aldrig dragit hem eller dragit med någon okänd. sånt är ju farligt :S jag löser sånt med "närhet" på andra sätt istället hahaha..
men jag ska vara försiktig nu. iallafall försöka haha. Jag har aldrig varit så rädd som jag är nu. finns det ens kärlek?:/  jag vill inte bli lessen och sårad och såra igen :(  små korta förhållanden är inte heller någon hit. för visst strävar ändå de flesta efter det perfekta förhållandet?! skaffa barn med den rätta. villa på landet och gifta sig. fast garage med hus för min del;) jag längtar tills den dagen jag träffar honom. den dagen ska jag aldrig släppa taget igen..och jag tänker inte ens leta.kärleken får komma till mej isåfall. för den dagen kommer jag veta att nu är det rätt. så därför ska jag försöka vara singel ett tag. men blää faller ju så lätt :S  det löser sig nog. :)

om 6 dagar är det rock at sea:D längtar!! har fan längtat ett helt år. så det ska bli kul. och spännande hihi.

nä nu ska jag väll snart gå och köpa mig en pizza och lite Ben and jerry. Tycka synd om sig själv ibland är bra haha.

kram / Sweet Em






RSS 2.0