ångest

var tvungen att köpa de där byxorna;)  köpte en till sån där sjal till håret också .. fick låna pengar av mej själv haha..
nu vet jag inte vad jag ska ha får skor till:P

ss på lördag. kul:)
klippa mej nästa lördag .längtar
imorron ska jag å Anette gå å till en tattoo studio å kolla läget :D vågar inte tatuera mej. men jag måste ;)

annars är det la bra :S

är sååå glad för att jag inte bor i skara längre:S bläää..det tynar bort allt mer... 
 nu har jag iaf folk runt om mej som älskar och tycker om mej för den jag är.. tror jag:P
I`m walking my own way.  det har jag alltid gjort .ensam:( det kanske är bäst så??  men nu är jag inte lika ensam tror jag..  blev lite deppig nu:( inte gråta.. inte gråta mer.. ska låta bli . det blir så blött på tagentbordet då:P
I think I found my way home..


nya emel

Jäääj.. nu har jag bokat tid för blekning hos frisören istället :P kommer kosta ganska mycket :S men det är nog värt det.. kommer nog ändå få lägga ut massa pengar om jag gör det själv eftersom det är så pass rött.. fast jag börjar nästan gilla min hårfärg.. kanske borde ha det såhär ett tag;)
ska göra det på lördag.samma dag som southern streeters hihi:P
och nästa lördag ska jag klippa mej på Sivletto ;D kommer bli asball..
men kan nog inte köpa de där skitsnygga byxorna jag vill ha:( *gråååta*  fast om jag struntar i att blondera mej så kanskejag har råd med byxorna;) får väll vänta tills nästa månad annars da:P måste köpa ett par boots oockså förståss!!
idag hämtade jag å micke våra skor som vi lämnade in.. de vart som nya , så nu slipper jag gå i mina sletna å skitiga gympaskor haha;)

ja det har väll inte hänt så mkt sen sist jag skrev.. jobbat.. orka .. men det är ändå ett jobb. inget skitjobb egentligen.. men är såå trött på ungarna fortfarande:P kanske man skulle bli frisör:)

puss hej


helgen

orkar egentligen itne skriva haha:P
ja du ser ju hur jag stavar haha.-.
nämen helgen  var jätterolig:D  kom lite sent till Linnea :S skulle hjälpt till att fixa ordning allt.. men var tvungen att fixa ordning mej själv haha:P
hade min jättefina klänning på mej hihi..
å det kom inte så många som vi trodde på festen.. men ooj what a night;) hade otroligt kul. å inge krångel blev det heller..vi skulle gått på vanilla club som ligger på¨östermalm.hade bokat bord. vilket jag inte var så förtjust i.. men det blev debaser på slussen istället.. helt ok ställe=) där passade man in bättre iaf.

jaja-
det var väll allt.
puss hej

trööööött


ja jag är verkligen helt slut:(
fast dagen var inte så jobbig faktiskt.. fick vara med de äldre barnen halva dagen.vilken skillnad asså haha:)

sen åkte jag in till stan.söder..Åkte en liten bit tillsammans med Nettis hihi;)
åkte  å shoppade lite på Sivletto=) var lite krångligt att hitta.. men jag hittade dit ändå:D ibland är det skönt att gå själv, för då kan man gå i sin egen takt å slippa ha nån annan efter sig som tjatar haha..
köpte en jättefin klänning.svart med leopardmönster. en sjal till håret och en t-shirt.. ska klippa mej där sen också när jag fixat klart med blekningen å allt:) ser verkligen fram emot det. å tatuerandet också. kanske ska tatuera mej samtidigt som Anette:) sötnos
efter jag varit i stan åkte jag till mamma. Linnea kom också dit.. vi firade våran födelsedag 4 dagar för sent hehe.. men bättre sent än aldrig hihi.. fick paket å risgrynsgröt å fika hihi..mamma färgade mitt hår också.eller aa.avfärgade det da. skulle ha färgat det med askgrå blondering också. men köpte fel färg av nån konstig anledning:S men ska lämna tillbaka dem å byta så..
ja å nu är jag hemma.. imorrn blire paaarty :D hoppas det blir kul hehe.-

pöss hej

testdocka


ja så har man fått vara testdocka da:P för egna experiment.men ändå haha..
ser ut som en morot :S men det blir nog bra förhoppningsvis.. nu är det ljust iaf.ska bleka en gång till innan helgen. vet att man inte borde göra det så tätt inpå. men jag vill fan inte se ut på detta sätt;P för nu är det vekrligen rött hehe...fan om det inte bra till ss näst nästa helg:P
sägs ju iofs att rödhåriga är vilda ¨å har ett hett temperament.. stämmer ju in på mej haha:D


Före:P

 
 Så såg det ut efter att jag hade avfärgat håret.


 Efter blekningen.

 önskat resultat efter att allt är klart;) fast jag vill se mindre fjårtis ut haha.

ett år äldre och klokare;)


Är det en vanlig dag, är det en vanlig dag? nej det är ingen vanlig dag, för det är emels å neas födelsedag HURRA HURRA HURRA :D

"Patience" - Guns N`roses
sååå vacker låt.. våran låt.faktiskt. så det så;)
å låten stämmer verkligen in..
sötnöt

lite kul bilder så här på kvällningen:P

håller på å väntar på att få tvätta ur hårfärgen så jag har det lite tråkigt så här kommer lite roliga bilder haha


så här stor är min nalle som jag fick av micke;)



 Min hand  på nallens ena baktass:D 

 sååå stoor är nalle. fast han ligger ner å fotot är ganska dåligt egentligen:(  han är t.o.m. ivägen ibland när vi ska sova haha!

emel å micke

 raggarbrud i garget;P

 hehe lite cool bild faktiskt...
 raggarmicke :)  det är verkligen något specielltmed killar i arbetsbyxor;P

helgen


ja vad har hänt den senaste tiden..

i fredags var jag, Linnea, Anette å Linneas kompis Tobbe från Småland å spelade biljard med nåra kompisar:) det var ganska så kul.. jag var inte värdsbäst, men fick i nåra bollar iaf haha..
sen skulle linnea träffa en tjejkompis på ett ställe som heter "La Isla".. hur kasst som helst å bara utlänningar så jag ,anette å Tobbe klarade inte av att vara kvar där  :S vi stod där i 5 min, sen så drog vi hem till anette istället å drack vin där hehe..Linnea var kvar på La Isla .

i lördags var jag å Linnea på 52 årskalas hos Bengt :) det var jättetrevligt.. tycker synd om honom bara att det inte var någon av hans familj där:( bara jag, Linnea å ingelas familj var där..

annars har det varit lugn.. druckit myycket vin :D och jag har blivit beroende av svarta oliver den senaste tiden

jaja

puss å hej da

torsdag

äntligen är det snart helg;)

tränade igår.. det borde jag inte gjort, för nu har jag bara blivit ännu mer förkyld hehe. men kan juu inte låta blii!!
dagen idag har vart hur lugn som helst.. Vi har haft tre barn idag.ett barn skicka vi hem vid lunch eftersom han kräktes.så då var det bara två kvar efter lunch.. hehe.. kan det inte vara så varje dag ;P

Läste i tidningen imorse att kvinnliga hundägare anses vara mer sofikerade, smartare,trevligare m.m., än tjejer utan hund. men vadå? om en tjej skaffar hund, blir hon smart då?  haha

Crazy little thing cald love

tisdag


snälla kan jag inte få vakna en endaste morgon utan ångest?!:( 
totalt dissad...

dagen har väll varit som vanligt.. ganska lugn föresten.. det går bra för nettis hos oss hehe :)
skulle ha tränat idag,men var yr å mådde illa på vägen hem som fan.fattar inte varför.

jaja

byebye

emelie älskar sin micke <3

sweet little sixteen


nu ska jag fan förändra mej:P är ganska trött på att se såhär liten å oskyldig ut:S om jag nu kan ändra på det haha..
en ny förälder trodde idag att jag var praktikant å att jag var 15-16 år :S å hon skratta bara som om det vore kul.. min kollega säger också att jag ser ut som det.. fattar de inte att det kan såra mej? hahaha.. asså det är precis som att säga till en tjock person att den är tjock.. jag ser fan  INTE ut som 16.. ser åtminstone ut som 18!!!
nu tänker jag tatuera, pierca, blondera mej..så det såå! då ser jag väll ut som en fjortis istället..men det skiiter jag i....

tack och hej

helgen

Gårdagen(fredag) blev inte som jag trodde haha=)
satt på msn å så fråga Elin, en tjej jag pratar med på msn, om jag ville åka in till stan å supa;) ja så gjorde jag det.. kul när det blir lite sådär impulsivt=) var i stan först, sen drog vi hem till henne. men hennes kille kom hem å de hade tjafsat lite under kvällen, så jag drog hem så de fick lösa det där:P   jaja.. kul hade jag iaf.. :)

ikväll var jag på bio med Linnea.. såg "Guldkompassen".. jättebra :D längtar tills tvåan kommer. har ju läst böckerna:) tror faktiskt att det inte är många som fattar att det kommer två filmer till (om det nu gör det som jag tror att det gör) å att filmen är baserad på en triliogi. haha loosers;P

ja nu blir det nog lungt resten av helgen..träna imorron=) å städa. blää:P

puss å kram


ja nu är det fredag igen da


ja en vanlig dag.. trött på ungar :P

åååh vad jag vill tatuera mej!! har inte råd tror jag:S eller iaf inte nu.. menf yller ju år snart;) jääj..
vet nästan precis vad jag ska ha hihi.. fast jävlar va ont det gör. det gjorde draken iaf...  vill pierca mej också. å egentligen bli blond igen.. men får se :P  kommer ju ändå vara samma person haha..
bio imorron med Linnea. Guldkompassen :D har läängtat. har ju läst böckerna, å de är jättejättebra.. älskar dem. hoppas jag inte blir besviken på filmen.

jaja

hej hopp gummi snopp


image58
Min tattoo=)

onsdag

för mycket människor överallt:S
nu vet jag hur micke känt/känner sig ibland :(  scary!
jaja. jag klarar ju att av att gå upp på morgonen iaf:)
trots att jag hellre ligge kvar i sängen hehe.


Babie we can make it if we`re heart to heart...

annars har jag jobbat idag som vanligt..ungarna är jobbiga,men inte lika jobbiga som förut.. men sökte lite nya jobb igår faktiskt. bara lite grann sådär på skoj. man får faktiskt ta tjänsteledigt för att prova på nått annat jobb, så hoppas hoppas:P får väll se hur det blir. Nettis ska iaf praktisera hos mej igen :D jääj.hihi. från nästa måndag och två veckor framåt.
efter jobbet tränade jag med micke.det gick bra. trots att jag slappat hela julen åså:P

ja annars är väll allt som vanligt.. kul att ha hittat mina gamla bilder på min dator igen föresten:)

puss hej



micke <3             snigelporr;)            En full,blond, 18.årig Emelie;)


flummisar;)     världens bästa syster man kan ha! <3


puss på dej min prins;)


Måndag


har precis vaknat :S haha. somnade en stund på soffan, micke å jag, efter vi kom hem från jobbet.. så det blir väll sen middag som vanligt ikväll också :S drömde konstiga saker också haha.

igår vaknade vi kl. halv 4 på eftermiddagen typ.. har vart så ett tag flera dagar :( vänt på dygnet.. men nu är det slut på det hehe.. vi gick en låååånpromenad i tre timmar!! vi gick mot sumpan, bakom solvalla åså gick vi omkring i Sundby. gick massa knasvägar. fatta inte att vi var ute i tre timmar .. sen så när vi kom fram till coop å skulle handla så var det förstås stängt .. så vi gick till sumpan å käka på mc.donalds. som vanligt.. ush.. nu ska det bli skärpning..

imorse vakna micke halv fem å var jättepigg  å babbla å hade sig haha. jag gömde mej under min stora nalle hihi..
han gick å träna på morronen. förstår inte hur han orkar..
jag tänkte iaf börjar träna imorron så:P
dagen idag var bra.. ungarna var som små änglar. förstår inte vad som har hänt under julen. antingen åt de mycket pepparkakor, fick mycket julklappar eller så ersatte tomten dem med snälla tomtenissar istället hihi..
nämen det är skönt att börja jobba igen och komma tillbaka till verkligheten. och träffa alla igen förstå=)

nä laga mat nu

puss hej


image45¨
Jag under ett vindruvsträd i Rom;)

nyår

har inte så mycket att skriva egentligen..
nyår vart lungt. jag var hemma hos mamma. ingela och bengt var också där.. micke var hemma själv. men jag åkte hem till honom vid tolvslaget typ =)

annars har det inte hänt nått..sovit å suttit vid datorn typ.vilket jävla liv man har haha..  nämen det har vart skönt å tagit det lungt..  just ja. jag har tagit min dator från mamma hem hit nu. så nu kan vi sitta vid varsin dator samtidigt haha. jag sitter i soffan.;) micke köpte en ny skärm och jag fick hans gamla:)
idag jobbade jag.. fy tusan va trött jag var :S jaja.. nu är det helg igen .  

btw.jag är en otroligt krånglig person:S



älskar dej bejbi. no matter what <3


image44
förlåt:(

RSS 2.0