Det är en hård värld


varför får man inte vara glad för?? om jag är glad en dag.alltså sådär jätteglad. så är följande dagar bara skit:( jobbet funkar sådär. och övningskörandet också. känner mej så halvbra på allt jag gör:(  Vet inte om jag kommer klara förkortet. fattar inte hur jävla lång tid det ska behöva ta?! jag måste fan vara extra trög eller nått. på jobbet också för H. klagar en massa hela tiden. det är väll bra att hon säger till. men jag känner mej så dålig när alla andra är så bra:(
dessutom så fick jag en betalningspåminnelse som jag var tvungen att betala för att mamma är slarvlig och inte har kollat genom sin post ordentligt:( (vet nämligen att just den räkningen har kommit till henne). så bara för det så kan jag inte klippa mej nästa torsdag som jag verkligen vill och behöver göra:( men får väll skylla mej själv för att jag blir pank i slutet av varje månad. först¨år inte varför. jag är inte ens speciellt slössam. det är ju körkortet som kostar. jaja.

idag blire väll barkaby. inte så värst kul . men micke ville åka dit. ikväll stnlm crusing och sen moonshine. lagom kul att behöva vara nykter då medan all andra är fulla :( det är så trist att göra saker när man inte har pengar . blir så trött på mej själv. jag kommer ju aldrig kunna bilda familj så länge jag beter mej som en skitunge själv och inte kan ha hand om min egna ekonomi. det verkar vara ett ärftligt beteende det där. nä skärpning nu Emelie. nästa månad ska det bli annorlunda. så får jag väll "klippa till mej själv" under tiden;)  hahaha.. eftersom jag klippt luggen själv så borde jag kunna klippa resten också. så det så. det är ju ändå inne att se ut lite hur som helst.

och varför i helvete kan folk inte kommentera på min blogg för?
nu ska jag sluta klaga haha.
klippa mej och byta jobb kanske??

hejdå


min favoritunge Tristan som alltid gör mej glad :) <3

RSS 2.0