a wonderful morning


det blev inge Kjula :/
M. var så trött efter att ha jobbat. och det är helt förstårligt.. men det gjorde inte så mycket när allt kommer omkring. jag var på väg att åka till anette och grilla emd henne och Linnea.. men jag kände mej inte riktigt 100 igår :( ville bara vara hemma kändes det som.. men Micke kom hit och muntrade upp mig lite. vi tog en lååång promenad in till stan :D det tog faktiskt bara en timme ungefär att gå hemifrån mig till Fridhemsplan :)  vi käkade sen på BK vid centralen. allt annat hade stängt typ eftersom klockan var så mycket.. så kul att kunna ta sånna där vansinniga promenader med dig igen , bejbi:)

M. åker till Kjula idag istället.. jag följer inte med eftersom det är mors dag .. jag och Linnea ska på picknick i Rålis kl.12 med Daniel och hans klass. de har nån typ av avslutningspicknick:) sedan åker vi till mamma direkt efteråt.. :)  det blir nog en mysig dag..

sol ute. som inne. sol i varje kropp och sinne.
sommar =)  jääj..

saker ordnar sig nog. det blir som det är tänkt. jag har insett en del saker nu som gör att jag kunnat gå vidare. gå vidare med mig själv och se ljusare på framtiden. det går inte att vara bitter resten av livet. ibland måste man förlåta. ibland måste man släppa taget om en människa man tycker om för att kunna älska igen.

ha en bra dag :)
kram/sweet em 


min vackra Daisy:) <3  

vart tog den toppenbra veckan vägen?

hej.
det var ju ett tag sedan jag skrev . helt ärligt så sitter jag inte vid datorn så mycket längre.

igår var jag på Rocket Room med Kim :) det var kul..eller. helt okej skulle jag vilja säga. det var kul för att Kim var med.träffade lite annat folk där ocksås som man kände igen .. föresten. träffade på Linnea i kön :D hade ingen aning om att hon skulle dit ens hehe :) skoj. hon var där med sin klass..  ja och de andra man träffar är ju mest ytliga kontakter. personer som man egentligen inte riktigt känner. snarare "känner till". tänk egentligen vad många sådana kontakter jag har. personer som bara far förbi och personer som jag bara träffar på träffar,fester och evangemang som te.x rocket room..
veckan har känts jättebra tills nu.. Två stycken på jobbet tycker att det ser ut som att jag gått ner i vikt (vilket jag iofs inte har. snarare gått upp i vikt. bläää), jag fick beröm av kärringen på jobbet :D hon tycker att jag börjar bli bättre och mer ordningsam typ. känns bra :) och det gick bra att övningsköra igår efter jobbet också.en ganska bra vecka.. men nu känner jag mej bara . ja . ensam rent ut sagt :/ sorgligt att säga det, men så fort som Micke inte kan hitta på något (han jobbar idag) så har jag inget att göra:/  var han tvungen att jobba denna helg:P det bra humöret är borta. nog för att jag är bakis idag.. men varför är det liksom alltid jag som ska behöva höra av mig till folk?? och anstränga mig för att ha saker att göra. aldrig är det någon som kan fråga Mej om jag vill hitta på någonting . bara spontant också.. nää det är nästan så att man måste ha pojkvän för att kunna göra saker och följa med på roliga grejer :/ speciellt i kretsarna som jag lever i ibland..  :/  sen så har jag ju mina nära vänner förstås. och de är värda guld!! <3 men börjar märka att kompisarna inte är så många :S och det är inget klagande . bara ett konstanterande. det sägs ju att det är bättre att ha få,nära vänner än många ytliga. och antar att det är bra att vara ensam ibland . men var jag tvungen att behöva vara ensam en helg som denna! när typ allting händer på en och samma helg. :(  jag vill till De palma träffen men har ingen lust att åka dit ensam. Madde skulle dit med några men kan inte med att fråga om jag får hänga på. vill inte vara efterhängsen. dessutom skulle J. och P. dit också. jaja..orka klaga mer.
jo just ja. en rolig sak till hände i veckan iofs. senast igår faktiskt. jag ska på intervju på folkhögskolan i rissne :D hoppas bara att jag klarar körkortet innan dess. har ju knappast råd att plugga både och samtidigt . inte ork heller.

saknar Lilla Tristan föresten!! :) fick träffa honom förra helgen. jag och anette var först hemma hos henne och sen åkte vi till Kistagallerian med lilla Tristan. jag fick köra barnvagnen . det kändes naturligt att gå med barnvagn faktistk;)  han är såå fin! ett litet underverk:) ska bli kul att få vara med och följa hans uppväxt :D för anette kommer aldrig bli av mej iaf;) tur att man har så fantastiska vänner som henne iaf:) och Kim. min guldstjärna! hihi
jaja..
ska nog äta lite nu. och sen kanske gå ut i solen då. de palma träffen är det nog försent för ändå kom jag på nu. för det slutar kl.15 har jag för mej Cajsa sa.. får väll vänta på att Micke jobbat färdigt då :)  han ska kanske till Kjula redan i eftermiddag eller ikväll. tältmys då kanske ;)  jag tycker om dej knasboll:)

heddå rå.
 /SweetEm .
som börjar bli gammal btw :P

 hehe jag passar in i bilden faktiskt;)

 en glad liten skit;)

 tötis! <3



Det vet man aldrig

ment to be??

orka skriva blogg egentligen:P

ledig på torsdag och fredag, jääj. gött :D
nu är tereze här. jag mötte henne ikväll på centralen. hon ska hämta sitt visum imorron på amerikanska ambassaden.. trist att jag måste jobba :/ men men.. kanske åker till  Skara nästa lördag.  jag hinner ju ändå gå på Rocket Room efftersom det är på fredag ;D

jaja..

bör sova. snart.

jaja.

det blir som det blir :)
jag mår ganska bra åtminstone.

god natt dårfinkar


Ullis och jag. i Barcelona :)

en liten kort sumering

och så har det gått lång tid igen sen jag skrev sist haha :)
men egentligen har ingen ett dugg med mitt liv att göra. jag gör vad jag vill och får själv ta konsekvenserna utav mina handlanden.

ja vad har hänt.. inte så väldans mycket kanske.
jag var i Barcelona med jobbet. men det var väll sådär. ingen höjdarresa. men men.. tur att jag hade ullis med mej iallafall:)

i Valborg blev det picnic med Syrran, Anette, Daniel, Andres och Kim i Rålis.. Micke kom förbi senare också.. rikigt trevligt var det faktiskt :) lite sur är jag över att det inte blev Sala haha. men får skylla mej själv egentligen. haha :)
sen drog jag, K. och M. till Harrys. det var väll sådär. frös mest hela tiden..
dagen efter hade jag tandköttsinfektion eller nått. men det verkade försvinna när jag började supa igen haha.-
då åkte jag, K. och M också faktiskt, till southern streeters i södertälje.. det var en rolig kväll :) det jag minns hahaha..
träffa några kända ansikten där också. .. fan va jag dansade :D

sen har det mest bara varit tråkigt haha.
nämen jag har haft teater. snart är det dags för föreställning. på lördag ; genrep. söndag och måndag: föreställning :)
så nu måste jag öva öva öva. hehe..

igår rök jag ihop med tanten på jobbet. igen.. pallar itne med längre. hoppas jag kommer in på skolan:) eller att något annat radikalt händer så att jag slipper vara kvar på det där skitstället..
för ska man verkligen behöva ha ont i magen varje söndag?? och ha söndagsångest , även när jag inte ens har druckit?

nu är det snart dags att städa lite tror jag. och äta mat.- och öva öva öva:P

puss hej


RSS 2.0