NoHeartToSpare

Jag slutar aldrig förvånas över människor som inte fattar att dörrarna på bussen inte öppnas om man står för långt ifrån dem. att de febrilt försöker öppna dörrarna med stopknappen är ännu mer roande.. jekla 08.or :P

helgen!

(skrivet i mina anteckningar på mobilen på väg hem från Skara).

Så sitter man på tåget på väg hem då.. Ångrar mej lite grann att jag inte åkte till Live and Jive. Johan hörde tydligen från Proppen. att det hade varit bra drag där.. fan:P  men jag ångrar inte att jag åkte till skara hihi =) Jag har haft det sjukt kul med min lilla tereze =) tänk att efter att inte ha setts på två år så känns våran vänskap lika bra som innan =) det kändes inte alls konstigt eller stelt på något sätt.. jag träffade en massa roliga männiksor. och vissa som jag inte träffat på 3-4 år! Sofi,Marina, Johanna, Sandra m.fl.
Jag har även varit otroligt onyttig denna helg. har t.o.m ätit tacos med köttfärs. och sedan lövbiff! men fyllekorv(arna!) blev faktiskt sojakorv haha!
ja annars har det mest varit lugnt..  I lördags fikade jag och tereze med Johanna och sedan blev det systembolaget m.m. jag hann t.o.m smita in i Second handaffären och införskaffa mej ett par lampetter. vet inte riktigt vart jag ska dem. men tror att jag ska sätta upp min spegel i sovrummet och sen sätta lamporna på sidorna. eller så köper jag ett sminkbord :) får se..
Ja sedan så började vi göra ordning oss ca. kl.16.30. och jag var klar kl.20.00 typ! jävla hår att ta tid att fixa då:P men det blev lika fint som vanligt iallafall. om inte ännu finare. som tidigare så var det någon som tyckte jag var lik Marilyn :Diiih lycklig!
jaja..  under tiden som jag å tereze fixade oss kom några kompisar till henne.. trevliga människor allihopa:) t.o.m en raggarbrud som brukar hänga på motorgården i Lidköping! Lidköping sägs tydligen vara raggarstaden :P hehe..
vi sjöng Singstar och tjoade och tjimmade! foton kommer senare när jag lagt in dem på datorn..
sedan gick vi ut till Olins vid 22.30 ungefär. skönt att ha nära till krogen! hehe,.-.vilken nostalgikväll!! tillbaka till gymnasietiden.. träffa som sagt en hel del människor från forna tider hehe =) kul..
musiken kunde varit bättre. men jag hade det jättekul. inga skandaler heller haha.. tids nog kom trots allt min önskemusik! jag fick t.o.m bugga en sväng haha.
de stängde kl.2. sedan var vi utanför i en evighet kändes det som. tereze skulle ju naturligtvis stå å tjöta med alla och försöka få med oss på efterfest:P men det gick inge vidare så vi drog hem och käkade lite chips och tacosen som var kvar., en idiot gubbe förföljde oss!! men vi sa åt honom att dra,(på  engelska eftersom han tydligen inte kunde svenska) och sa typ: "what do you want"? å han svara samma sak tillbaka. sen så drog han.. va fan ser man så billig ut eller :S
Dagen efter så slappade vi bara hela dagen i soffan.. förutom när vi gick till ICA munken och handlade lövbiff, potatisgratäng, beanäsås, vitlöksbagetter och annat mumsigt :D
hehe ja så nu sitter man alltså här. på väg till mitt älskade, stressade stockholm. det blir en sorts hatkärlek.. för stressigt , det är det.. när jag i fredags var på centralen så märkte jag hur sjukt det verkligen är. man får verkligen passa sig så man inte blir nersprungen!  folk går/springer som i fiskstim. och hamnar man på fel sida är det kört. så det var skönt att komma bort till Skara en helg faktiskt..  jag längtar tills jag blir pensionär. då ska jag flytta till Enviken.

idag var jag sjukt trött.. jag hade svårt att sova.. och om typ en halvtimme ska jag iväg på dans. som slutar 20.30 tror jag.. och efter det ska jag hem till mamma å äta middag. dessutom duschar jag där. och ska hämta Daisy :) jaja..
hej så länge.. // SweetEm

aldrig slutar jag förvånas...





















Skara sommarlandtåget som vi hade som kortegevagn på studenten:D

Kommentarer
Postat av: Linnéa

vad bra att du hade det bra där:)



jag blir oxå toki på alla människor som INTE FATTAR att de MÅSTE gå fram till dörrarna så dom öppnas.. verkar som att de är rädda för de där dörrarna..

ser det ofta i Nacka bussarna:P

2009-03-02 @ 19:58:24
URL: http://linypiny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0